Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 566 m² bez realitkyBříza - Bříza, Ústecký kraj

Bříza - Bříza, Ústecký krajVybaveno
Cena7 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 33 504 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Na prodej rozlehlý areál v obci Bříza nedaleko Roudnice nad Labem a mýtické hory Říp sestávající ze dvou dvoupodlažních objektů (celková užitná plocha 566 m2) a přilehlého pozemku (plocha 1746 m2) s terasou, bazénem, hřištěm s umělým povrchem a zahradou. Areál je nyní využíván pro rodinnou rekreaci, vyhoví ale také pro využití jako vícegenerační bydlení, případně penzion. Uzavřený areál je umístěn v historickém jádru obce Bříza poblíž hlavní návsi. V obci je dostupná jen základní vybavenost (obchod s potravinami, hospoda), další služby jsou dostupné v sousední obci Straškov-Vodochody vzdálené cca 2 km (obchod, restaurace, pošta, základní a mateřská škola) případně v nejbližším městě Roudnici nad Labem vzdálené cca 8 km. Obec je dopravně obsloužena jak autobusem, tak vlakem a díky blízkosti dálnice D8 je velmi dobře dostupná (do centra Prahy cca 50 km / 35 min autem).

Pozemek -

Vjezd i vstup na pozemek je rozměrnou vstupní branou ze západní hranice pozemku na vnitřní dvůr, odkud jsou přístupné všechny níže popsané provozy. Na dvůr navazuje za menším objektem umístěná rozlehlá vyvýšená terasa s venkovním krbem, do které je zapuštěn bazén (rozměr cca 9x5m, hl. až 1,8m) zakrytý posuvným zastřešením. Na terasu s bazénem přímo navazuje hřiště (rozměr cca 24x14m) s povrchem z umělého trávníku prosypaného pískem vhodné na volejbal / nohejbal a tenis. Podél terasy a hřiště je na severní hranici pozemku zatravněná plocha s ovocnými stromy, malou zeleninovou zahrádkou a skleníkem. Za hřištěm je pak další zelená plocha s několika stromky a malým sklípkem.

Dispozice -

Menší objekt (původní chlév, celková plocha 288,5 m2) má v přízemí velkorysou společenskou místnost (s krbem, barem a kulečníkovým stolem), samostatné wc s předsíňkou, dětskou hernu a relaxační prostor se saunou, sprchovým koutem a dalším wc. V patře je pak menší obývací pokoj, kuchyně, pět samostatných pokojů, dvě koupelny, komora a kotelna.

Větší objekt tvoří původní obytné stavení a hospodářský přístavek a je provozně rozdělen na čtyři samostatné částí.

První část tvoří dvoupodlažní obytná buňka (původní obytný objekt, celková plocha 151,5 m2) sestávající z obývacího pokoje s krbem propojeného s kuchyní, spíže, kotelny a koupelny s wc v přízemí a třemi pokoji, velkou koupelnou a samostatným wc v patře. Druhou část tvoří samostatná garsonka s koupelnou a wc v přízemí (v části původního obytného objektu, 25 m2).Třetí část tvoří dvojgaráž / dílna (42 m2) a zahradní sklad (7 m2) v přízemí přístavku. Konečně čtvrtou část tvoří po vnějším schodišti přístupná samostatná obytná buňka v patře přístavku (celková plocha 77 m2) sestávající z velké herny, podkrovního pokoje a samostatné koupelny s wc. Tato část je dveřmi propojena i s hlavní obytnou buňkou.

Technické informace -

Všechny objekty prošly celkovou rekonstrukcí v druhé polovině 90.let. Na pozemek jsou přivedeny společné přípojky vodovodu, kanalizace, plynu i elektro. Vytápění je v obou objektech plynovými kotly (každý s výkonem 24kW), rozvod je ústřední s deskovými otopnými tělesy . Příprava TUV je pro koupelny nepřímotopnými zásobníky o objemu 120l u každého kotle a pro kuchyně samostatnými malými el. bojlery/průtokovými ohřívači. Větrání objektů je přirozené. Všechny otvorové výplně jsou plastové s dvojskly a předokenními roletami, podkroví je částečně zatepleno min. vlnou vkládanou mezi krokve. U menšího objektu (původní stodola) jsou navíc zvenku zatepleny i obvodové stěny EPS tl. 60mm. Větší objekt je bez zateplení. Oba objekty jsou vybaveny EZS (elektronický zapezpečovací systém) s alarmem. Bazén je foliový s pískovou filtrací a chem. úpravou vody.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu527623
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 1. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha566
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku1 746
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.