Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Pozemek

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej pozemku • 2979 m² bez realitky113, Chocerady - Chocerady, Středočeský kraj

113, Chocerady - Chocerady, Středočeský kraj
Cena1 870 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 931 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej unikátního, velkého pozemku 2979 m2 pro stavbu nadstandardního víkendového domu včetně vydaného stavebního povolení a projektu na moderní dřevostavbu u Sázavy blízko Chocerad:

Nabízím k prodeji stavební pozemek o ploše 2979 m2 v lokalitě rekreačních objektů Kloučka, cca 300 m od řeky Sázavy. Pozemek je situován v mírném jižním svahu, těsně u lesa, mimo zátopovou oblast. Je vydáno stavební povolení na víkendový dům včetně parkovacího stání a skladu o užitné ploše 125 m2 a zastavěné ploše cca 80 m2, která je v území maximální možná. Na pozemku je zajištěno prakticky 100% soukromí díky jeho velikosti, vzrostlé zeleni a umístění domu uprostřed pozemku, na místě stávající chaty. V 1,5 km vzdálené Stříbrné Skalici a ve 3 km vzdálených Choceradech je veškerá občanská vybavenost. Stanice vlaku je vzdálena od pozemku cca 1 km. Známá restaurace Na Marjánce je vzdálena 750 m.

Pozemek je vhodný pro vybudování druhého bydlení – víkendového domu, ale i pro trvalé bydlení s dojezdem do centra Prahy 35 min. Jedná se o zabydlenou oblast s dobrými sousedskými vztahy. K pozemku vede celoročně přístupná zpevněná cesta z jihu, pozemek má navíc pěší přístup i z horní, severní strany. Na pozemku je přípojka elektro, je povolena studna a jímka, kterou je možno nahradit po projednání čističkou. Může se začít okamžitě stavět, je zde také možnost dohody o kompletní realizaci domu.

Cena včetně vydaného stavebního povolení a kompletní projektové dokumentace na moderní dřevostavbu je 1.870.000 Kč, tj. 628,-Kč/m2.

Pro bližší info volejte prosím +420 777 63 26 63 - Ing. arch. V. Zahradníček

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu530445
VybavenoNevybaveno
Plocha 2 979
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.