Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 75 m² bez realitkyNa Ostrůvku, Praha - Nusle

Na Ostrůvku, Praha - NusleČástečně vybaveno
Cena5 494 998 Kč

Tato nemovitost již od 23 304 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Jako přímý majitel prodám pěkný atypický půdní mezonetový byt v širším centru na hranici katastrálního území Nusle a Vinohrady, pár minut chůze od centra, v ul. Na ostrůvku.

(Dočasně snížená cena pro rychlé zájemce!)

Byt je v osobním vlastnictví, 2+kk + hobby místnost, celková rozloha 84 m2 (75 m2 byt + 9 m2 sklep). Byt je velmi světlý s orientací na jih a západ, s pěknými výhledy na město, umístěn v posledním 4. patře cihlového domu (bez výtahu) s výhledem do okolí. Ve spodní části je předsíň (4,1 m2), prostorná koupelna s WC (5,56 m2), prostorný obývák s jídelnou a kuchyní (37,18 m2) a ložnice (10,12 m2). V horní části bytu se pak nachází hobby místnost s úložnými prostory (17,84 m2). K tomu je samostatný zabezpečený sklepní prostor 9 m2. Půdní vestavba byla realizována v roce 2008.

Koupelna je s vanou, WC v koupelně. Vytápění je vlastním plynovým kotlem. Nízké měsíční náklady: 1.500,-Kč (vodné a stočné, odvoz odpadu, úklid a elektřina společných částí, fond oprav SVJ) + elektřina a plyn (cca 850,-Kč + 1.500,-Kč). V ceně bytu je vybavená koupelna, komplet kuchyňská linka se spotřebiči, vestavěné skříně v hobby místnosti, mobilní klimatizace. V případě potřeby možno ponechat další kusy vybavení dle dohody. Do bytu je také zavedena nezávislá satelitní anténa. Do bytu je přímá konektivita internetu přes metalické rozvody CETIN, lokalita je také zároveň pokryta vysokorychlostním LTE signálem.

V Nuslích je již zavedena modrá zóna, ale před domem jsou zastřešená stání pro auta, kde přes noc parkují převážně obyvatelé domu. Parkovat se dá navíc i v ulicích okolo. Nedaleko je park Folimanka a Havlíčkovy Sady. Budova je po rekonstrukci s pravidelnou údržbou, dobře fungujícím SVJ a s dobrými sousedskými vztahy. V domě je pouze 15 bytových jednotek. Veškerá občanská vybavenost v místě, velmi dobrá dopravní dostupnost centra. Zastávky Otakarova a Náměstí bratří Synků jsou za rohem. Výhledově k nim přibude i stanice metra trasy D.

-Nechci být kontaktován realitními kancelářemi!!

Charming penthouse apartment near by historical center, 15-20 minutes by walk from the Wenceslaw square - direct sale by the owner.

Two rooms + kitchen + hobby room, total area 84 m2 (75 m2 apartment + 9 m2 basement). The apartment is very sunny with south and west orientation, nice city view in all directions, located on the last 4th floor of a historical brick house (elevator not installed). In the lower part there is an entrance hall (4.1 m2), a spacious bathroom with a toilet (5.56 m2), a spacious living room with a dining room and a kitchen (37.18 m2) and a bedroom (10.12 m2). At the top of the apartment there is a hobby room with storage space (17,84 m2). Plus there is a separate secured private basement of 9 m2. The apartment was built in 2008. The building is very well maintened.

The bathroom has a bathtub and a toilet. Independent gas central heating system. Low monthly costs: 1.500,- CZK (water and sewage, cleaning and electricity of common parts, SVJ repairs etc.) + electricity and gas (approx. 2.000, -Kč). The apartment comes equipped with bathroom, complete kitchen with appliances, built-in wardrobes in the hobby room and hall, mobile air-conditioning unit. An independent satellite antenna is also installed. The apartment has metalic internet connectivity and the area is also well covered by a high-speed 4G/LTE signal.

Parking available in front of the house. Few parks nearby, All civic amenities in place, very good public transportation coverage (bus, tram, metro). The building is well maintained by the association of owners. It is safe and friendly neighborhood.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu532234
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníPlynové
Užitná plocha75
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.