Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu • 312 m² bez realitkyMartinská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský kraj

Martinská, Plzeň - Plzeň, Plzeňský krajVybaveno
Cena8 240 000 Kč

Tato nemovitost již od 34 945 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám luxusní atypický podkrovní byt v centru Plzně o celkové výměře 312,2 m2. Byt je tvořen velmi rozlehlou centrální částí vybavenou masivním krbem. Z této hlavní místnosti je vstup na z poloviny zastřešenou terasu s výhledem do vnitrobloku. Zde je umístěn další krb s udírnou. Terasa je vybavena elektricky ovládanou markýzou a dalšími manuálně ovládanými roletami, které umožňují při nepřízni počasí celou terasu uzavřít. Z terasy je výhled na jeviště Besedy, kde jsou v letních měsících pořádány koncerty, divadla a další kulturní akce. Sledování produkce se sklenkou vína je velmi příjemné :-)

Byt se dále skládá z dvou pokojů, v současné době sloužící jako dětské pokoje, ložnice se dvěma prostornými samostatnými šatnami, pracovny, galerie, dvou samostatných WC, koupelny se sprchovým koutem a rohovou mramorovou masážní vanou a dvěma umyvadly. Dále byt obsahuje technickou místnost, kde je umístěna pračka a sušička.

Pokoje, šatny a technická místnost jsou vybaveny novým nábytkem a úložnými systémy, vytvořenými na míru.

Vytápění a ohřev vody je řešeno vlastním plynovým kotlem.

V minulém roce proběhla výměna střechy, zateplení a kompletní výměna všech střešních oken (19 ks). Byt byl kompletně rekonstruován před sedmi lety a to včetně nových podlahových krytin a kuchyňské linky.

Poloha bytu „na střeše“ zajišťuje klid a soukromí – hluk z dopravy není slyšitelný. Vzhledem k atypičnosti, přítomnosti trámů, kamenného obložení a rozsáhlému prostoru působí byt velmi vzdušně, teple a příjemně.

Jednoduchou stavební úpravou je možné vytvořit další otevřenou terasu o výměře cca 20 m2 (na střeše kuchyně). Po dohodě se společenstvím vlastníků bytového domu je možné vybudovat i výtah z přízemí domu, ústící přímo do předsíně bytu.

Součástí kupní ceny je i podíl na společných částech domu.

Pozn: Stavebními úpravami by bylo případně možné vytvořit z bytu dvě až tři samostatné bytové jednotky.

Kompletní právní servis, spojený s prodejem (včetně advokátní úschovy) je zajištěn.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu536656
DispoziceOstatní
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha312
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.