Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 213 m² bez realitkyZeleneč - Mstětice, Středočeský kraj

Zeleneč - Mstětice, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné220 Kč

+ Poplatky za služby134 Kč


Pronájem kanceláří o celkové rozloze 213,7 m2 ve Vědecko – technickém parku Mstětice (VTPM), situovaného 2 minuty od vlakové zastávky Mstětice, ideálně přístupné z Prahy z Masarykova nádraží. Výhodná dostupnost autem – cca 15 minut od Prahy po dálnici D10 nebo D11. V areálu je dostatek parkovacích míst, která jsou nájemcům volně k dispozici.

Kanceláře jsou plně vybavené, klimatizované (individuálně ovládané) a nacházejí se v 1. patře VTPM. V patře jsou k dispozici 2 kuchyňky a 1 zasedací místnost. V celém VTPM je zajištěn vysokorychlostní internet, k dispozici jsou síťové tiskárny, tisky jsou účtovány dle skutečné spotřeby. Plocha jednotlivých kanceláří je znázorněna v nákresu.

Kanceláře je možné pronajmout i jednotlivě.

Rovněž je možno sjednat nájem konferenčního sálu s kapacitou cca 30 osob. Sál je plně vybaven audiovizuální technikou, ozvučením a připojením k internetu.

Cena je uvedena za m2.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu539996
DispoziceOstatní
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha213
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.