Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 400 m² bez realitkyBohuslavice u Zlína - Bohuslavice u Zlína, Zlínský kraj

Bohuslavice u Zlína - Bohuslavice u Zlína, Zlínský krajVybaveno
Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 17 812 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej samostatně stojícího rodinného domu ve středu obce Bohuslavice u Zlína se zahradou a prostorem pro parkování (možnost až 4 aut – částečně zastřešeno). Dům je dispozičně řešen jako dvougenerační s možností samostatných vstupů. V přízemí se nachází předsíň, velký obývací pokoj propojen s kuchyní, 2 pokoje, spižírna, technická místnost, koupelna s WC a schodiště. V prvním patře se po schodišti vstupuje do velké obytné plochy s knihovnou, ze které se vchází do 4 samostatných pokojů. Další prostor je určen pro vybudování koupelny a samostatného WC. Po menší přestavbě přízemí je dům ideální i pro komerční účely s bydlením v 1. patře.

Celý dům prošel kompletní rekonstrukcí v roce 1998, první nadpodlaží bylo nově vybudováno v roce 2008. Dům je plně vybavený pro okamžité bydlení. Vytápění je řešeno krbem s možností elektrických přímotopů, plyn je veden před domem bez připojení. Dům je napojen na obecní vodovod, ale má i vlastní studnu. Přímo u vstupu do domu je kryté posezení, k domu náleží zahrada, samostatný přístřešek pro posezení se zděným krbem, malá dílna a krytý prostor pro uskladnění tuhého paliva.

K domu náleží také další zahrada/sad o rozloze cca 400 m2.

Pokud hledáte bydlení v klidné obci s výbornou dostupností do města (cca 8min do Zlína, 30min do Uherského Hradiště, 20min do Luhačovic) pak je tento dům správnou volbou. V případě zájmu o bližší informace a domluvu prohlídky nás kontaktujte. Jen vážní zájemci!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu542322
DispoziceOstatní
Dostupné od1. 9. 2019
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha400
VybavenoVybaveno
Plocha pozemku600
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.