Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 76 m² bez realitkySoukalova, Praha - Modřany

Soukalova, Praha - ModřanyMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž
Cena5 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 24 598 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Exkluzivně nabízíme moderní byt 3+kk s balkonem, garážovým místem a sklepem v novostavbě nízkoenergetického bytového domu, realizovaného v rámci finského bytového projektu KOTI Hyacint, v centru městské části Praha-Modřany, současně na klidném místě. Energeticky úsporný byt o výměře 68,2 m2 +7,1 m2 balkon, je situován v 5. NP s výtahem. V 1. PP jsou v přímém sousedství umístěny garážové místo a sklep. Bytovou jednotku tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem, další 2 pokoje, předsíň (šatna - precizní systém vestavěných skříní), koupelna s vanou a samostatné WC. Nadstandardní vybavení (akustické dveře Sapeli, bezpečnostní dveře Next, kuchyň Oresi s vestavenými spotřebiči Gorenje, kvalitní plovoucí podlahy, kabelová televize, internet). Byt je v záruce do roku 2021, jakékoliv reklamace za vás řeší BD. Anuita 2 180 000,- Kč; měsíční splátka anuity činí 14 175,- Kč. K dispozici společné prostory (kočárkárna, aj.). Bezpečnost rezidentů je zajištěna vstupními čipy i kamerovým systémem. Dům je součástí rezidenčního komplexu se soukromým parkem a dětským hřištěm. Komplexní vybavenost včetně sítě mezinárodních škol .

Koupi bytu lze financovat hypotékou do výše 90% odhadní ceny, bez zástavy nemovitosti.

Poznámka: RK prosím nevolat, o spolupráci nemám zájem. Děkuji.

Exkluzivně nabízíme moderní byt 3+kk s balkonem, garážovým místem a sklepem v novostavbě nízkoenergetického bytového domu, realizovaného v rámci finského bytového projektu KOTI Hyacint, v centru městské části Praha-Modřany, současně na klidném místě. Energeticky úsporný byt o výměře 68,2 m2 +7,1 m2 balkon, je situován v 5. NP s výtahem. V 1. PP jsou v přímém sousedství umístěny garážové místo a sklep. Bytovou jednotku tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem, další 2 pokoje, předsíň (šatna - precizní systém vestavěných skříní), koupelna s vanou a samostatné WC. Nadstandardní vybavení (akustické dveře Sapeli, bezpečnostní dveře Next, kuchyň Oresi s vestavenými spotřebiči Gorenje, kvalitní plovoucí podlahy, kabelová televize, internet). Byt je v záruce do roku 2021, jakékoliv reklamace za vás řeší BD. Bytovou jednotku je možné převést do osobního vlastnictví v září 2021. Anuita 2 180 000,- Kč; měsíční splátka anuity činí 14 175,- Kč. K dispozici společné prostory (kočárkárna, aj.). Bezpečnost rezidentů je zajištěna vstupními čipy i kamerovým systémem. Dům je součástí rezidenčního komplexu se soukromým parkem a dětským hřištěm. Komplexní vybavenost včetně sítě mezinárodních škol v místě. Hypotéka lze, rádi za vás vyřídíme.

A beautiful apartment, 3+kk, 76 sqm on the 5 floor of U Dubu Modřany residential complex built in 2016 and inspired by Finnish architecture.

Two separate bedrooms, a living room with a balcony above a quiet inner yard. A fully equipped kitchen ORESI

in the price is include cellar and garage

The remaining part of the purchase price (annulment) in the amount of CZK 2.190.000 is paid in the form of monthly rent. The total price of the appartment is 5.800.000, - CZK + anulity 2..190.000 CZk, -, which you pay in the form of monthly installments as rent. Monthly payment is 14.175, -CZK + advances 4.500, -CZK. (monthly annuity payment is for 16 years). Full price is at the moment 7.990.000 CZK..The apartment can be transferred to private ownership in September 2021. By being an apartment in cooperative you do not have to pay a conversion tax of 4%.

The purchase of the apartment can be financed by a mortgage up to 90% of the estimated price,

without mortgage of real estate. The house has 6 floors and -1 floor, where are cellars and garage, one of which belongs to the apartment and is included in the price for the transfer.

U Dubu Modřany is located 5 min. walking distance from a bus stop connecting to either Kačerov or Budějovická metro stations, or Smíchovské nádraží bus terminal. Right across the street is a BILLA grocery store.

A very green neighborhood with restaurants, health centre, Novodvorská Plaza shopping mall. Ideal spot for someone who wants to live quietly only 15 min away from Charles Bridge.

I am owner and I ll be glad to answer you for any questions.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu546837
Dispozice3+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha76
VybavenoČástečně
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoliklinika Modřany
🚶 170 m (2 min)
PoštaPraha 412
🚶 222 m (3 min)
ObchodBilla
🚶 645 m (8 min)
BankaKomerční banka
🚶 342 m (4 min)
RestauraceU Fišmistrů
🚶 779 m (9 min)
LékárnaDr. Max
🚶 182 m (2 min)
ŠkolaRakouské gymnázium v Praze
🚶 796 m (10 min)
Mateřská školaMateřská škola Podsaďáček
🚶 732 m (9 min)
Sportoviště
🚶 819 m (10 min)
Hřiště
🚶 194 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.