Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 78 m² bez realitkyKarvinská, Havířov - Havířov-město, Moravskoslezský kraj

Karvinská, Havířov - Havířov-město, Moravskoslezský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby4 330 Kč
+ Vratná kauce18 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu částečně zařízený byt 3+1 (78 m2) s garáží situovanou v přízemí dvoupodlažního domu. Jedná se o byt v 1. NP soukromého bytového domu s pěti byty s dlouholetými nájemníky - zaručen klid a soukromí. K bytu patří i samostatná komora. V celém bytě jsou plastová okna, plovoucí podlaha a dlažba.

Jednotka je tvořena 4 místnostmi, předsíní, WC a koupelnou s vanou. Kuchyň je společná s jídelnou, plynule navazuje na obývací pokoj. Po celé délce obývacího pokoje je lodžie, v kuchyni je balkon s možností sušení prádla (výhled do dvora). Další dva samostatné pokoje jsou situovány do zadní části bytu.

Dům je cihlový, zateplený a nachází se v žádané lokalitě na klidném místě – nejbližší zastávka MHD přibližně 500 m a pěšky do centra města cca 10 minut chůze. V blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost. Pro nájemníky je k dispozici za domem travnatý dvůr nejen k sušení prádla, ale také k odpočinku - k dispozici i posezení.

Nájem za byt je 8.000 Kč a za garáž 1.000 Kč, zálohy na zúčtovatelné poplatky za byt i garáž 4.330,- Kč (vyúčtování dle skutečné spotřeby probíhá jednou ročně). Součástí nájmu je pojištění bytu. V případě zájmu je možné energie přepsat na nájemce.

Kauce činí dva měsíční nájmy.

Byt je volny k nastěhování.

Pouze nekuřáci bez domácích mazlíčků.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553261
Dispozice3+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.