Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+kk • 188 m² bez realitkyBorová, Králův Dvůr - Zahořany u Berouna, Středočeský kraj

Borová, Králův Dvůr - Zahořany u Berouna, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena9 370 000 Kč

Tato nemovitost již od 39 738 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej novostavby rodinného domu 4+kk, užitná plocha 188,18 m2, dvojgaráž, zahrada 744 m2, v obci Zahořany u Berouna v nově vznikajícím, moderním a ve vysokých standardech provedeném rezidenčním projektu Green Hills Rezidence. Výstavba zahájena. Kolaudace tohoto domu bude na jaře 2020.

Hledáte elegantní jednopodlažní dům s dostatečně velkým společným prostorem a soukromím v podobě tří dalších pokojů? MEADOW VIEW je propojením designu, kvalitních materiálů a maximální funkčnosti. Dispozice tohoto zděného, nízkoenergetického domu je promyšlená do posledního detailu. Kromě vzdušných pokojů a koupelen je k dispozici i prostor pro technické zázemí, prádelnu a skladování věcí. Především početnější rodiny ocení tři toalety a dvě parkovací místa.

Rozhodnete-li se, že MEADOW VIEW bude vaším novým domovem, přizpůsobíme projekt podle vašich požadavků. Chtěli byste místo koupelny raději šatnu? Nebo přistavět půdní prostor jako ateliér? Vaše přání rádi splníme. Jde nám totiž o jediné – vaši spokojenost.

Dům pro vás postavíme na jižně orientovaném svažitém pozemku. Vzniknou zde kaskádovité zahrady, díky kterým budete mít nádherný výhled do okolní krajiny a dostatek soukromí. Rezidence Green Hills představuje klidné bydlení v blízkosti přírody i veškeré občanské vybavenosti. Náš projekt nabízí 25 rodinných domů pro ty, kteří dávají přednost samostatnému bydlení.

Více informací naleznete na www.greenhills.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553633
Dispozice4+kk
Dostupné od30. 3. 2020
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha188
VybavenoČástečně
Plocha pozemku744
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.