Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře 3+1 • 128 m² bez realitkyFügnerova, Ostrava - Přívoz, Moravskoslezský kraj

Fügnerova, Ostrava - Přívoz, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné25 200 Kč


Nabízím k pronájmu nově zrekonstruované, kancelářské prostory v klidné lokalitě na ulici Fügnerova v Ostravě Přívoze. Kanceláře se nacházejí v krásně opravené vile z 19.století. Výhodná poloha budovy zajišťuje dostatek parkovacích míst, nedaleko je zastávka MHD a vlakové nádraží. Celková výměra bytu je 128 m2.

V rámci proběhlé rekonstrukce se prostor dodatečně zateplil (izolační cihla Multipor, izolace ve stropu a v podlaze). Což vede k celkovému snížení nákladů na topení, přestože je budova z hlediska energetické náročnosti v třídě G. Vytápění je plynovým kondenzačním kotlem a podlahovým topením. Nášlapnou vrstvu v místnostech tvoří vysoko zátěžové PVC a betonová dlažba. Interiér byl moderně navrhnut do světlých barev, s vysokými dveřmi a citem pro detail.

Rekonstrukcí vznikly 3 samostatně přístupné místnosti o rozloze 27 , 28 a 33 m2. K dispozici je zcela nová kuchyňská linka, koupelna, 2 x WC a technická místnost. Prostory prošly kompletní rekonstrukcí. Nové omítky, obklady, podlahy, stropy, okna, kuchyňská linka, koupelna, WC.

Celý prostor lze pronajmout jako celek (se slevou) nebo jako jednotlivé kanceláře.

Prohlídku doporučuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu553790
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha128
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBG

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.