Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 144 m² bez realitkyRiegrova, Šlapanice - Šlapanice u Brna, Jihomoravský kraj

Riegrova, Šlapanice - Šlapanice u Brna, Jihomoravský kraj
Cena4 300 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 236 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Dům v centru Šlapanic, všechno občanské vybavení lehce dostupné (škola,obchod, náměstí), přitom tiché a klidné místo. Stavba cca z roku 1920, je částečně podsklepená, stěny z pálených cihel, stropy dřevěné, krov tesařský s betonovou krytinou. Objekt je suchý, nedávno bylo provedeno podřezání objektu a odizolování objektu proti zemní vlhkosti. Dům je téměř v původní podobě, není znehodnocen nevhodnými stavebními úpravami a je ideální pro celkovou rekonstrukci, při zachování všech nosných konstrukcí a napojení na inženýrské sítě. V příloze je skica možné přestavby na byt 4+1 s venkovní terasou, navazující na osluněnou zahradu. Dům je napojen na dešťovou i splaškovou kanalizaci, na vodovodní řad a do domu je zaveden i plyn. Sklep má výměru 28 m2, přízemí 104 m2, nad celým půdorysem je půda. Zastavěná plocha je 143 m2. Obestavěný prostor je cca 960 m3.

Součástí domu je i stavba garáže a na ni navazujícího zahradního domku, který umožňuje využití jako hobby místnost (sauna, krytá terasa s venkovní kuchyní, sklad zahradního nářadí). Domek je z pálených cihel, zakrytý polovalbovou střechou krytou betonovými taškami. Nad částí domu s garáží je střecha plochá. Do stavby je zavedena elektřina. Půdorys domku a jeho využitelná plocha je vč.garáže je cca 43 m2. Zastavěná plocha je 54 m2. Obestavěný prostor je cca 200 m3.

Obě stavby jsou propojeny zahrádkou s dvorkem, součástí je vzrostlý ořech. Výměra zahrady a dvorku je cca 230 m2. Objekt je oplocen a udržován.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu554348
Dispozice4+1
Plocha pozemku310
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha144
VybavenoNevybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.