Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 65 m² bez realitkyLabská, Poděbrady - Poděbrady, Středočeský kraj

Labská, Poděbrady - Poděbrady, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena3 390 000 Kč

Tato nemovitost již od 14 377 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Luxusní byt v jedné z nejlepších lokalit Poděbrad, 2 min. od centra, výhled do přírody, na řeku a zámek. Hned u domu jdete na procházku do lesa, k jezeru nebo můžete vyrazit rovnou na bruslích na cyklostezku. Byt je krásně prosvětlený okny ze všech stran a kvalitní venkovní žaluzie zajišťují tmu, pokud si budete přát. V zimě si můžete zatopit v krbu a užít si zimní večery jinak než v panelovém domě. Parkování ve dvoře, dle dohody se sousedy možno postavit kryté parkovací stání. K bytu patří velký sklep. Byt má samostatný plynový kotel na ohřev vody a vaření, trouba je elektrická. Byt je v posledním, 3. nadzemním podlaží, kde máte zaručen úplný klid, nikdo nad vámi vás nebude rušit.

K domu patří zahrada, ve které je i posezení a možnost grilovat.

Rozměry bytu: celková obytná plocha 79 m2, z toho podlahová plocha bytu 62,23 m2 (pokoj 20,31 m2, pokoj 14,10 m2, kuchyň 12,45 m2, předsíň 8,83 m2, koupelna 4,92 m2, WC 1,62 m2), balkón 3 m2, sklep 16 m2.

Tel. 724 074 839

Luxury apartment in one of the best locations in Podebrady, 2 min. from the center, view of the nature, the river and the castle. Right next to the house you can go for a walk in the woods, to the lake or go straight on skates on the bike path. The apartment is beautifully lit by windows from all sides and quality outdoor blinds ensure darkness if you wish. In winter you can make fire in the fireplace and enjoy winter evenings differently than in a panel house. Parking in the yard, by agreement with the neighbors can build a parking space with roof. The apartment includes a large cellar. The apartment has a separate gas boiler for hot water and cooking, the oven is electric. The apartment is on the last, 3rd floor, where you are guaranteed complete peace, no one will disturb you.

There is a garden with grill and outdoor seating that belongs to the house.

Tel. +420 724 074 839

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu557827
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 9. 2019
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha65
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyCihla

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.