Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 63 m² bez realitkyGollova, Liberec - Liberec, Liberecký kraj

Rezervováno
Gollova, Liberec - Liberec, Liberecký krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování
Cena3 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 258 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Byt v exkluzivním místě, v klidném centru Liberce, jedinečná atmosféra žulové architektury Liebigova městečka.

Velmi pěkný byt s vlastní zahradou, ve výjimečné lokalitě, se 2 balkóny a KRBEM (!!!). Jde o 2+1. Vynikající občanská vybavenost, MHD, minuta od centra.

V krbu se topilo ještě asi před 10 lety, kouřovody jsou určitě funkční, možnost pohodlného přikládání z druhé strany krbu, z předsíně, skvěle řešeno.

Nové rozvody, nové podlahy. Kvalitní původní zárubně i dveře (masiv). Nová okna. Zavedený plyn (kuchyně, koupelna (karma)).

Velká světlá kuchyně s lodžií a komorou. Ložnice s okny na jih a západ, krásná velká světlá místnost. Možno ji výhledově přepažit a rozdělit na 2 menší ložnice, jedna se stávajícím vchodem z obýváku, druhá se samostatným vchodem z kuchyně (dřív tam byly dveře).

Obývací pokoj, s původními prosklenými dvoukřídlými masivními dveřmi z předsíně. Krásný velký balkón, orientace na jih, na zahradu, do klidné Gollovy ulice, výhled do malebné zástavby Liebigova městečka. V obývacím pokoji je původní krb (!)(nicméně léta nepoužívaný) krb, možno jej zrekonstruovat a začít využívat.

Předsíň s velkou vestavěnou skříní, původní, kvalitní masiv, posuvné dveře.

Pěkná koupelna, ohřívání vody plynovým kotlem. Vana, umyvadlo. WC je samostatně.

Pěkný suchý sklep - k bytu patří 2 sklepní kóje + možnost společných prostor ve sklepě (dílna, prádelna). K bytu dále patří samostatná kóje na půdě, pěkná čistá suchá půda.

Všechny byty v domě jsou v osobním vlastnictví, dům udržovaný, stejně jako byt ve velmi dobrém stavu. Nová okna. Na oknech žaluzie. Nová střecha. U domu k dispozici krásná velká společná zahrada. Možnost parkování přímo před domem, anebo koupit garáž v garážovém komplexu asi 50m od domu.

Extrémě nízké náklady, cca 3-4 tis/měsíc, viz rozpisy záloh (nájem, plyn, elektřina).

Prosím, ale ozývejte se pouze v případě, že takový byt pro Vás představuje takovou hodnotu, jakou má : cena je jasná,bydlet se tam dá hned. Kdo by to chtěl vymazlit, tak bude chtít nové rozvody elektřiny,a třeba i topení z elektřiny na plyn (ten tam zavedený je), takže investice. Někdo by i předělal koupelnu (je cca 10-12 let stará). Celkově to má smysl pro někoho, kdo ty peníze prostě má, chce bydlet rychle a v centru, v pěkné a klidné staré zástavbě. Výhoda jsou velmi nízké náklady, cca 4tis/měsíc, takže je potřeba si uvědomit kolik desítek tisíc ročně ušetříte jen díky extrémně nízkým provozním nákladům !

Byt je ihned použitelný v současném udržovaném stavu. A při eventuální rozumné investici z něj bude naprosto exkluzivní a výjimečné bydlení v centru Liberce.

Minimální náklady + exkluzivní místo + balkóny + krb + zahrada = skvělá investice !

Cena je pevná. Prosím volejte jen skutečně vážní zájemci. Zvládnu jen několik prohlídek. V případě zájmu poskytnu podrobnější informace, další fotografie atd. První kontakt prosím e-mailem, nebývám vždy na mobilu. Předem děkuji.

Realitní makléři nevolat !!!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu558488
Dispozice2+1
Dostupné od1. 4. 2021
VlastnictvíOsobní
PENBG
Plocha63
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Lodžie
MHD 5 minut pěšky
Sklep
Parkování

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDM (Fügnerova)
🚶 400 m (5 min)
PoštaLiberec 1
🚘 1 083 m (3 min)
ObchodLidl Lipová, Liberec
🚶 387 m (5 min)
BankaČeská spořitelna, OC Forum Liberec
🚶 500 m (6 min)
RestauraceChicago Bar & Grill
🚶 321 m (4 min)
LékárnaLékárna Lipová
🚶 392 m (5 min)
Škola
🚶 64 m (1 min)
Mateřská škola
🚶 434 m (5 min)
SportovištěTenis TK Slovan Liberec
🚶 125 m (2 min)
Hřiště
🚶 551 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.