Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+kk • 630 m² bez realitkyTrnová - Trnová u Jíloviště, Středočeský kraj

Trnová - Trnová u Jíloviště, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena26 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 114 463 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji dvoupodlažní, částečně podsklepený rodinný dům 6+kk - 630 m², s dvojgaráží, bazénem, saunou a velkou zahradou o celkové ploše 1006 m², který se nachází v klidné obci Trnová, pouhých 20 kilometrů od Prahy.

Dům kolaudován v roce 2009 a v roce 2014 prošel kompletní rekonstrukcí.

V přízemí, vstup se zádveřím, vstupní hala, sestup do sklepa/vinárny s vinotékou, koupelna s WC, obývací pokoj s krbem a kuchyň s jídelnou. Dále v přízemí, dvojgaráž, sauna, vana džakuzi, samostatné WC a vyhřívaný bazén s protiproudem.

V patře je hala s knihovnou a pět velkých ložnic s koupelnami.

Vytápění (podlahové a radiátory) a ohřev vody, zajišťuje elektrokotel.

Dům stojí ve vyhledávané lokalitě, v obci Trnová u Jíloviště, Praha západ. Na vlakové nádraží Smíchov metro linky B se dostanete za půl hodiny autobusem, autem po dálnici R4 do 20 minut do centra Prahy. V bezprostřední blízkosti se nachází cyklostezka a turistické stezky, jezdecké centrum, restaurace, zámek s hotelem. Kompletní občanská vybavenost (mateřská škola, pošta, cukrárna a pekárna) se nachází v sousedním Jílovišti nebo v Měchenicích.

Cena k jednání.

WB2004@SEZNAM.CZ

Sale two-storey, partly basement family house 6 + kk - 630 sqm, with double garage, swimming pool, sauna and large garden with a total area of ​​1006 sqm, located in a quiet village Trnova, just 20 kilometers from Prague.

The house was approved in 2009 and was completely renovated in 2014.

On the ground floor, entrance with vestibule, entrance hall, descent to the cellar / wine cellar, bathroom with toilet, living room with fireplace and kitchen with dining room. Furthermore on the ground floor, double garage, sauna, bathtub jakuzi, separate toilet and heated swimming pool.

Upstairs is a hall with a library and five large bedrooms with bathrooms.

Heating (floor and radiators) and water heating, electric boiler.

The house is located in a popular location, in the village Trnová near Jíloviště, Prague West. You can reach the Smíchov train station by metro line B in half an hour by bus, by car on the R4 motorway in 20 minutes to the center of Prague. In the immediate vicinity there is a bike path and hiking trails, an equestrian center, a restaurant, a castle with a hotel. Complete civic amenities (kindergarten, post office, pastry shop and bakery) are located in the neighboring Jíloviště or in Měchenice.

WB2004@SEZNAM.CZ

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu558805
Dispozice6+kk
Plocha pozemku1 329
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha630
VybavenoČástečně
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.