Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 79 m² bez realitkyNýřanská, Plzeň - Bolevec, Plzeňský kraj

Nýřanská, Plzeň - Bolevec, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena3 090 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 105 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji slunný a prostorný byt o velikosti 3+1 se zasklenou lodžií, v Nýřanské ulici v Plzni na Lochotíně o celkové výměře 79 m2. Byt se nachází v 9.NP dvanácti patrového panelového domu a má panoramatický výhled na město a druhý do vnitrobloku na zeleň s dětským hřištěm.

Byt se sestává ze tří neprůchozích pokojů a dále kuchyně, koupelny, samostatného WC, dvou předsíní a komory/pracovny. K bytu dále náleží sklepní kóje v přízemí a k využití je také samostatná komora v mezipatře. Byt je po kompletní rekonstrukci (zděné jádro, …) jejíž poslední část proběhla v roce 2016.

V bytě zůstává na míru kompletně zařízený dětský pokoj, ložnice a pracovna. Byt je dále částečně vybaven nábytkem a spotřebiči - kuchyňská linka, myčka, trouba, skříně v předsíni, gauč v obýváku, atd. Byt má vstupní bezpečnostní dveře NEXT a je připojený ke společným rozvodům pozemního TV vysílání v již nové normě DVB-T2, dále je k dispozici kabelová televize a také vysokorychlostní internet (optika až do domu, dále kabel do bytu a do místností, PilsFree).

Dům je po kompletní revitalizaci – fasáda, zateplení, stoupačky, plastová okna, nový velkoprostorový výtah až pro 13 osob s téměř bezbariérovým přístupem až do bytu (pouze jeden schod).

Výhodou je bezproblémové parkování a veškerá občanská vybavenost v nejbližším okolí - školka, škola, obchod, MHD, lékař, dětské hřiště. K procházkám lze využít také blízký les s množstvím rybníků.

Byt je v osobním vlastnictví, bez omezení převodu. Možnost nastěhování okamžitě.

RK nevolat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu559580
Dispozice3+1
Podlaží9
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha79
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.