Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 63 m² bez realitkyČs. armády, Chrudim - Chrudim, Pardubický kraj

Čs. armády, Chrudim - Chrudim, Pardubický krajVybaveno
Cena2 399 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 174 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám plně zařízený, moderně zrekonstruovaný byt 3+kk v OV v cihlovém domě v blízkosti vlakového nádraží a současně centra města. Celková plocha vč. sklepa (3 m2) je 63 m2. Byt se nachází v 2.patře - bez výtahu, dům po částečné revitalizaci (nová čelní fasáda, plastová okna, úprava společných prostor, vstupních dveří), SVJ bez dluhů, v domě společné prostory - sušárna, kočárkárna, celkem 8 bytů ve vchodě. Orientace bytu - 2 pokoje na JZ, jeden pokoj na SV.

Byt je po kompletní rekonstrukci navržené bytovým architektem (05/2019) - provedeny kvalitní laminátové podlahy, renovace vlysových bukových podlah (parket), nová kuchyňská linka na míru vč. vestavěné lednice, myčky, horkovzdušné trouby, mikrovlnné trouby, sklokeramické varné desky, digestoře a granitového dřezu, nová koupelna se sprchovým koutem a podlahovým vytápěním, samostatná toaleta se závěsným WC, nové štukové omítky, elektroinstalace v mědi, nové rozvody odpadů,vody a topení, interiérové dveře (zašupovací a otvíravé) s obložkami, LED osvětlení. V bytě dostatek prostoru pro vestavěné skříně a úložné prostory (velká komora a předsíň v bytě). Vytápění řešeno pomocí elektrických přímotopných infrapanelů s dotykovým termostatem v každé místnosti, ohřev TUV pomocí nového bojleru Dražice s objemem 160 l a s funkcí smart (možnost ovládání dálkově přes mobil, samoučící spotřeba dle předchozího užívání, apod.). Díky tomu je v bytě zaveden nízký tarif s levnou sazbou za elektřinu po dobu 20 hod denně. V bytě po rekonstrukci nikdo nebydlel (všechny spotřebiče se záručním listem).

Byt nezatížen hypotékou, zástavou, břemeny, apod. Nízké měsíční náklady. V blízkosti domu veškerá občanská vybavenost (vlakové a autobusové nádraží, zastávka, obchody, škola, školka, cyklostezky, plavecký bazén, sportoviště). Bezproblémové parkovaní před domem. Ihned k nastěhování. Vhodné pro vlastní bydlení nebo jako investice. Přímý majitel - neplatí se provize - právní servis zajištěn. Kontakt Ing. Petr Jiráček, 724 737 290. Při rychlém jednání či platbě v hotovosti možnost slevy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu561595
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha63
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.