Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+kk • 38 m² bez realitkyLorencova, Zlín - Zlín, Zlínský kraj

Lorencova, Zlín - Zlín, Zlínský kraj
Cena2 272 765 Kč

Tato nemovitost již od 9 639 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Celý areál PARK TOWER obsahuje desítky různých bytů a tak neváhejte a prozkoumejte i další varianty.

Více na www.parktower.cz

PARK TOWER je symbolem pro zdravé a bezpečné bydlení, vysoké standardy kvality i komfortní zázemí, které díky svému individualizovanému řešení a dispoziční rozmanitosti uspokojí potřeby každodenního života rezidentů všech věkových skupin. Jednotlivé propozice byly voleny tak, aby zdůraznily světlost a prostornost místností a zároveň citlivě oddělily obytnou část od té relaxační. Vzdušné byty nabízí čistý nadčasovým design a linie, které jemně dokreslují celkovou harmonii prostoru. Standardem je nejen barevná vyváženost, ale také kvalitní materiály od ověřených dodavatelů. Vybrané apartmány disponují výtahem přímo do bytové jednotky nebo vlastní střešní terasou. Součástí vybraných bytů jsou také prostorné balkony, terasy nebo lodžie s jedinečnými panoramatickými pohledy na Zlín. Všechny byty jsou zatepleny dle ČSN a disponují výborným protihlukovým opatřením. O Vaše zdraví se mohou postarat nástěnné rekuperační jednotky, které udržují tu správnou hladinu CO₂ ve vzduchu, který dýcháte a tím se starají o Vaši jak fyzickou, tak i psychickou pohodu.

Zázemí Lorencovy ulice nabízí nevyčerpatelný zdroj klidu v samotném srdci města s přímým napojením na hlavní třídu Tomáše Bati. Díky této strategické poloze budete mít perfektní přístup ke všemu, co město červených cihel nabízí. Přímo naproti PARK TOWERU se nachází park s nově zrekonstruovaným dětským hřištěm vybaveným nejmodernějšími herními prvky. V těsné blízkosti najdete také mateřskou školku, školu, Centrum regenerace, Městské divadlo, Městské lázně, nákupní centrum Zlaté jablko i oblíbenou zlínskou restauraci s typickým anglickým interiérem Chelsea Pub.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu563216
Dispozice1+kk
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha38
VybavenoNevybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.