Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 5+1 • 217 m² bez realitkySlezská, Praha - Vinohrady

Slezská, Praha - VinohradyČástečně vybaveno
Cena23 490 000 Kč

Tato nemovitost již od 100 765 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nadstandardní mezonetový byt 5+1 o velikosti 217 m2 v rezidenční části pražských Vinohrad blízko nám. Jiřího Z Poděbrad.

Dispozičně je byt řešen tak, že ve spodním patře je rozlehlá kuchyně o velikosti 29m2, vstupní hala 9m2 a obývací pokoj o velikosti 52m2. Součástí spodního patra je také malá zimní zahrada, WC, technická místnost (prádelna), velká komora (šatna, botník) a komora patřící ke kuchyni.

Horní patro je propojené vnitřním schodištěm z tvrdého dřeva se zabudovaným osvětlením a jsou v něm 4 pokoje o velikostech 23m2, 26m2, 17m2 a 11m2. Součástí horního patra je prostorná koupelna s vanou. Dále jsou zde 3 komory (šatny), WC a malá zimní zahrada. Z koupelny je vybudován shoz prádla přímo do prádelny.

V celém bytě jsou kompletně dřevěné podlahy z exotického dřeva, část stěn je obložena kamennými obklady. Do každé z místnosti jsou rozvedeny rozvody TV a připojení na vysokorychlostní internet - server je v jedné ze šaten.

V okolí bytu jsou ve velmi krátké dostupné vzdálenosti dva rozlehlé krásné parky a velké dětské hřiště. Náměstí Jiřího Poděbrad 2 minuty, Flora 15 minut. Metro A 2 minuty, zastávky tramvají na náměstí Jiřího z Poděbrad a u Vodárny v blízkosti. Centrum pak procházkou cca 20 minut. Ulice je klidná s umírněnou dopravou rezidentů. Byt je orientován na jih a sever. Byt nemá vlastní garáž ani parkovací místo.

K bytu náleží odpovídající podíl na pozemku pod domem a na pozemku situovaném ve vnitrobloku (zahrada), který je volně přístupný.

V částečném vybavení bytu zůstává kuchyňská dřevěná linka vyrobená na míru, včetně značkových spotřebičů, dále část vestavěného nábytku na míru. Ostatní vybavení případně dohodou. Vhodné jako investiční příležitost, možnost jednoduchou stavební úpravou rozdělit na dva samostatné byty s vlastním vstupem i zázemím.

High standard duplex apartment 5 + 1 with an area of ​​217 sqm in a residential part of Prague 2 - Vinohrady near nám. Jiřího z Poděbrad.

   The layout of the apartment is designed so that on the lower floor is a large kitchen of 29m2, entrance hall of 9m2 and living room of 52m2. The lower floor also has a small winter garden, toilet, utility room (laundry), large storage room (dressing room, shoe cabinet) and storage room belonging to the kitchen.

   The upper floor is connected by an internal hardwood staircase with built-in lighting and there are 4 rooms of 23m2, 26m2, 17m2 and 11m2. The upper floor features a spacious bathroom with a bathtub. There are also 3 chambers (dressing rooms), toilet and small winter garden. The bathroom is built to drop laundry into the laundry.

   The whole apartment is completely wooden floors of exotic wood, part of the walls are lined with stone tiles. Each room has a TV and high-speed internet connection - the server is in one of the dressing rooms.

In the vicinity of the apartment are very short accessible distance two large beautiful parks and a large playground. nám. Jiřího z Poděbrad 3 minutes, Flora 15 minutes. Metro A 5 minutes, tram stops to Jiřiho z Poděbrad and near the waterworks nearby. The center then walk about 20 minutes. The street is quiet with moderate transport of residents. The apartment is oriented to the south and north. Apartment without own garage.

The apartment has a corresponding share of land under the house and the land situated in the courtyard (garden), which is freely accessible.

Partial equipment of the apartment remains a wooden kitchen made to measure, including branded appliances, as well as a part of built-in furniture. Other equipment by agreement. Suitable as an investment opportunity, the possibility of simple construction work to divide into two separate apartments with their own entrance and facilities.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu563273
Dispozice5+1
Dostupné od1. 4. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
RizikaPrověřit »
Plocha217
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.