Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 1+1 • 35 m² bez realitkyPráčská, Praha - Záběhlice

Práčská, Praha - ZáběhliceČástečně vybaveno
Cena2 790 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 832 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám velmi světlý byt 1+1 o rozměru 34,94 m2 v družstevním vlastnictví (převod členských práv a povinností) Byt se nachází ve 3. Podlaží ( 2.patro) domu bez výtahu. Dispozičně prostorná kuchyně a ložnice s orientací na jih a výhledem do zeleně. Koupelna vyzděná se sprchovým koutem, WC zvlášť. Vstupní chodba s větší skříní. Rozvody eletřiny již v mědi. Plastová okna v celém domě. Dům je zateplený s fasádou provedenou před pár lety, bezpečnostní vchodové dveře, k dispozici sklep v přízemí domu.

Dispozice bytu: pokoj 16,76 m², kuchyň se spíží 9,27 m², předsíň 4,75 m², WC 0,95 m², koupelna 2,11 m², sklepní kóje 1,10 m². Celkem 34,94 m². Úložné prostory v předsíni, v kuchyňské spíži a ve sklepní kóji.

Dům se nachází v klidném části pražských Záběhlic, byt s výhledem do zeleně. V blízkosti OC Hostivař, Hamr - sportovní centrum. Hostivařská přehrada 6 minut autem. Dobré spojení do centra města - metro Skalka 10 minut busem, zastávka “Práčská” před domem, tramvaj 22 v okolí .

Byt je družstevní, což znamená, že jím nelze ručit za hypotéku, nicméně lze financovat zástavou jiné nemovitosti, kombinací hotovosti a stavebního spoření. Výhodou je, že se neplatí 4% daň z převodu nemovitosti. Anuita družstevního bytu je splacena. Menší bytové družstvo ( 4 vchody, 2 bytové domy, celkem 54 družstevníků) hospodaří velmi dobře a představenstvo se dobře stará o opravu případných nedostatků. Převod do osobního vlastnictví není plánován, obyvatelé jsou v družstvu spokojeni.

Nízké měsíční náklady 2.478,- Kč + el. energie a plyn. (V bytě plynový sporák). K bytu přísluší podíl na pozemku pod domem. Na bytě neváznou žádné zástavní ani jiná práva.

Neplatíte provizi, prodej přímo od majitele, právní služby zajištěny.

Přímý kontakt: 604 268 918

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu563602
Dispozice1+1
Dostupné od15. 6. 2019
VlastnictvíDružstevní
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha35
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.