Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 80 m² bez realitkyVrážská, Černošice - Černošice, Středočeský kraj

Rezervováno
Vrážská, Černošice - Černošice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč
+ Vratná kauce17 000 Kč


Nabízím k pronájmu prostorný byt ve vile v Černošicích se zahradou s velmi dobrým umístěním u nádraží. Jen do dobrých rukou se vztahem k domu a zahradě. Vhodný pro mladou rodinu, nebo pár. Nájemní smlouva vždy na rok.

O dispozici bytu a pozemku:

Starý zachovalý byt s vysokými stropy a prostornými pokoji v přízemí. Jedná se o dva velké pokoje v současnosti propojené, kuchyň (plynový sporák), koupelnu se sprchou a vanou, samostatné WC z chodby, sklep, verandu, ze které je vchod přímo na prostornou zahradu a pergolu, kde je možné si přistavit gril. Na prostorné zahradě jsou různé možnosti rekreovat, využívat skleník pro pěstování zeleniny, či si udělat oheň a grilovat.

O lokalitě bytu:

Byt se nachází celkových 80 metrů od vlakového nádraží Černošice v ulici Vrážská. Necelá minuta chůze z domu. Vlaky nejsou v bytě slyšet. Skvělá dostupnost do centra Prahy - 20 minut. Parkování v okolí domu. Albert 100 metrů, lékárna 60 metrů, pizza Metro 30 metrů, restaurace Bolleta 100 metrů.

O Černošicích:

Považované za nejlepší adresu pro bydlení na okraji Prahy a dle (2017) ankety 2. nejlepší místo pro bydlení v ČR. Černošice ležící na řece Berounce mají krásné panoramatické výhledy na Prahu, Brdské lesy a nebo architektonické vily. Veškerá občanská vybavenost v pěší dostupnosti: obchody, základní školy, školky, MHD/PID do centra Prahy 20 min, 2x nákupní centrum, mnoho restaurací, lékařské ordinace, lékárna, lesy, řeka Berounka, cyklostezky, tenis, golf, koně, lodě, paddle board a jiná rekreace.

Cena nájmu 17.000,- Kč + energie 1.500.- Kč / osoba (plyn, internet, fond oprav, popelnice). Nájemní smlouva vždy na dobu jednoho roku. Kauce 1x nájem. V budoucnosti se uvažuje rekonstrukce, proto nájemní smlouva vždy na rok.

Spacious old apartment in a family villa in the heart of the Černošice town. Suitable for young family or couple. For people with enthusiasm about the house and garden.

About the flat:

Situated in the base floor with two large rooms (currently walk-through), kitchen with gas stove, bathroom with shower and bath-tube, WC from the hallway, basement, veranda leading to large and spacious garden. On the garden it is possible to grow vegetables etc. in the glasshouse. Use grape-vineyards or make fire and barbecue.

About the

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu564337
Dispozice2+1
Dostupné od1. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBE - Nehospodárná
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
Podlaží1
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.