Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyNa Košince, Praha - Libeň

Na Košince, Praha - LibeňVybaveno
Cena5 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 25 022 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


REZERVOVANO.

REZERVOVANO

Jsem přímý majitel. S realitními makléři a společnostmi v žádném případě nehodlám spolupracovat, nevidím ve Vašich službách nic záslužného, děkuji za pochopení.

Vážným zájemcům ráda poskytnu prohlídky, děkuji.

Energetická náročnost je štítek celé budovy, nepoukazuje rozhodně na skutečnou energetickou náročnost bytu viz. poplatky.

Atypický, mezonetový byt, 3kk, 42,8m2 + otevřená galerie 30m2 + terasa 10m2 + parkování, plně vybavený, přízemní byt v přístavbě vily. Parkování bez zón a bez problému plus 1-2 parkovací místa přímo před bytem v krytém průjezdu. Byt se nachází v klidné lokalitě Prahy 8 v těsné blízkosti Grabovy vily. Areál na Košince, kde se byt nachází je smíšený firemní a bytový, jeho prostředí je ve vývojové fázi.

Vzdálenost vozem k pražskému hradu cca 10min. Tunel Blanka cca 3 min. Hluk z ulice Povltavská díky poloze bytu je v rámci hlukových hodnot běžného pražského bytu skutečně minimální. Dostupnost vozem po celé Praze špičková. Tramvajové zastávky cca 400m - 2min. chůze, metro Palmovka 2 zastávky tramvají. Úřady 400m od domu. Ve stejné docházkové blízkosti se nachází škola, dětské i fotbalové hřiště, psí louka, úřady, lékárna, obchody - vše bez nutnosti překročení silnice, stejně tak napojení od domu na cyklostezky.

Vytápění elektrickým přímotopem nebo krbovými kamny. Ohřev vody el. bojler 80l. Plyn v bytě není, vše pouze na elektriku s měsíčními zálohami 1900Kč. 2600Kč činí měsíční poplatky za byt, které zahrnují vodné, stočné, odpady, úklid a osvětlení společných prostor a fond oprav. žádné další poplatky k bytu nejsou, pouze roční daň z nemovitosti, která činí 510Kč/rok.

Byt je řádně zkolaudován na 2kk s otevřenou galerií. Malé dětské hřiště na zahradě u vily za domem.

Ideální pro zájemce vyhledávající klid a soukromí a zároveň perfektrní dostupnost po celé Praze.

Odhad je proveden na tržní hodnotu nemovitosti, já byt prodávám za dle mého názoru reálnou cenu a to vzhledem k tomu, že lokalita je sice rozvojová, ale areál Na Košince, ve kterém se byt nachází je ve fázi před rozvojem. Kontakt ver.kadidlova@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu564570
Dispozice3+kk
Dostupné od23. 10. 2019
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha80
VybavenoVybaveno
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.