Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu • 60 m² bez realitkyMoutnická, Brno - Slatina, Jihomoravský kraj

Moutnická, Brno - Slatina, Jihomoravský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce13 000 Kč


Krásný, vzdušný a prostorný lotfový byt najdete v horním patře třípodlažní novostavby obklopené zelení v klidném vnitrobloku v brněnské části Slatina. Jeho součástí je prostorná lodžie s výhledem do zeleně, kryté parkovací stání a možnost využívat prostory pro ukládání kol a kočárků.

V okolí máte vše, co můžete potřebovat ke spokojenému životu - příležitosti pro sport, nákupy malé i velké, lékaře, lékárny, restaurace i výbornou dopravní obslužnost. Zastávka autobusů 77, 89, E76 a noční linky N89 je vzdálená čtyři minuty chůze, zastávka trolejbusu č.31 pět minut, brněnské letiště je vzdálené jen jednu zastávku MHD. Neuvěřitelně blízko je i nájezd na dálnici D1 (minuta jízdy autem) a pár minut je to i na brněnský okruh. Do centra dojedete městskou dopravou za čtvrt hodinky, autem za sedm minut.

Loft je jeden velký vzdušný prostor se spoustou světla. Je kompletně vybavený vč. rychlého internetového připojení. Jeho spodní část slouží jako obývací pokoj s jídelnou a kuchyňským koutem. Ten je vybavený elektrickou varnou deskou, troubou, myčkou, lednicí s malým mrazáčkem, a digestoří. U stolu v jídelně se pohodlně nají čtyři lidé, sedačka v obývacím pokoji je rozkládací a může být využívána pro občasné spaní.

Klidová zóna s prostorem pro spaní je na galerii přístupné po širokých dřevěných schodech. Je zde masivní dvojlůžko i prostor např. pro pracovní stolek. V koupelně je kromě vany a umyvadla se zrcadlem i pračka. Toaleta je oddělená, v samostatné místnosti. Pro ukládání oblečení a dalších potřebných věcí slouží prostorná samostatná šatna vybavená skříněmi a policemi.

Na podlaze je antialergenní přírodní linoleum a dlažba, dveře a obložky jsou dřevěné.Vytápění je plynové s vlastním kotlem a regulací dle aktuálních potřeb; na oknech jsou žaluzie, pro větší tepelný komfort (hlavně v létě) i venkovní. Pro kola a kočárky jsou v přízemí k dispozici dva bezpečné uzamykatelné prostory. Parkování je možné na části veřejných parkovacích míst, ale k bytu patří i kryté parkovací stání, které je vyhrazené jen pro tento byt.

This spacious one-bedroom apartment with a balcony can be found in the district of Slatina, in part of full of family houses with gardens. Thanks to its location it is also suitable for business stays, nearby is CTP Černovická terasa and Komárov. After your work, you can enjoy a walk to Stránská skála, with a nice view of surroundings. Within 10 minutes you can also get to the beautiful square Přemyslovo náměstí, where you can sit in the cafeteria and enjoy the coffee, which is adjacent to the picturesque park.

The location is very well accessible. Bus stop with lines 77, 89, E76 and night line N89 is a two-minute walk away, Brno airport is only one stop away by public transport. In vicinity is also an exit to the D1 highway (a minute drive). The city center can be reached by public transport in 15 minutes, by car in seven minutes.

The loft apartment with air conditioning is located on the second floor of a new three-storey building in a pedestrian zone with greenery. A massive double bed is waiting for you at the gallery, where lead the wooden stairs. The living room on the lower floor features a sofa-bed that can occasionally serve as an extra double bed. The apartment offers accommodation up to four people, but due to the large openness of the space it is much more suitable for one or a couple.

The room on the lower floor with a east-facing balcony also serves as a dining room with a dinning table for four and kitchens. A modern black and white kitchenette with an electric hob, oven, fridge and dishwasher will delight every chef. In addition to the bathtub and washbasin with a mirror, the bathroom is also equipped with a washing machine, the toilet is separate. The flat also has a separate cloakroom.

The apartment also includes a covered parking space.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565195
DispoziceOstatní
Dostupné od31. 8. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 3 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDŠmahova
🚶 246 m (3 min)
PoštaBrno 27
🚘 1 439 m (4 min)
ObchodAlbert
🚘 1 610 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 426 m (4 min)
RestauraceU Cibicha
🚶 359 m (4 min)
LékárnaMagistra
🚘 1 683 m (5 min)
ŠkolaStřední škola grafická Brno
🚶 327 m (4 min)
Mateřská škola
🚶 595 m (7 min)
Sportoviště
🚶 618 m (7 min)
Hřiště
🚘 1 786 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.