Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 62 m² bez realitkyMánesova, Blansko - Blansko, Jihomoravský kraj

Mánesova, Blansko - Blansko, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 400 Kč
+ Vratná kauce15 900 Kč


Nabízím k pronájmu moderní a světlý byt 3+kk v Blansku ve velmi vyhledávané lokalitě mimo sídliště. Do centra města pěšky 8 minut pohodlnou chůzí, k vlakové zastávce 15 minut. Spoje do Brna jezdí každých 15 – 30 minut. Z hl. nádraží rychlíkem v Brně za 20 minut. V blízkosti park, les, rekreační oblast s přehradou a veškerá občanská vybavenost (obchody, restaurace, banky, kino, školy a školky, aquapark, sportovní aktivity, pošta i zdravotní středisko).

Byt se nachází ve zvýšeném přízemí menší novostavby a je orientován na JZ do slepé ulice se zahrádkami. K bytu náleží balkon, sklep a parkovací stání přímo u domu.

Rozloha bytu je 62 m2. Má dvě menší ložnice a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem. Z předsíně se vstupuje do koupelny s velkým sprchovým koutem a na samostatné WC. V bytě je Wi-fi připojení a společná TV anténa.

Byt je částečně zařízený (vestavěné skříně v chodbě i ložnici, rozkládací pohovka, jednolůžková postel, koupel. skříňky, poličky, noční lampičky, stínidla, garnyže, žaluzie a sítě do oken). Na balkoně markýza, před hl. dveřmi lavička. Kuchyňský kout je vybaven linkou s vestavěnými spotřebiči - trouba, indukční deska, myčka, lednice s mrazákem a digestoř.

Byt je vhodný pro 1 – 2 osoby. Zálohy na energie dle počtu osob.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565307
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 8. 2019
Typ budovyCihla
Užitná plocha62
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.