Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 85 m² bez realitkyLonkova, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Lonkova, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné16 999 Kč

+ Poplatky za služby2 750 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nabízím Vám pronájem bytu 3+1 (75,3 m²) s lodžií (4 m²) a zabezpečeným sklepem (6m²) v Pardubicích v Lonkově ulici (Polabiny II). Byt se nachází ve 3. nadzemním podlaží domu s výtahem na konci slepé ulice a je částečně vybavený nábytkem na míru, vymalovaný.

Dispozice bytu: vstupní chodba, dva pokoje (jeden s lodžií), obývací pokoj, kuchyň, koupelna s masážním sprchovým koutem a samostatné WC. V bytě zůstává kuchyňská linka včetně vestavných spotřebičů (varná plynová deska, elektrická trouba, digestoř s odtahem, lednice, mrazák, mikrovlnná trouba, komoda, vestavěné i samostatné skříně, pračka. V kuchyni lze připojit myčku. Byt je ve velmi dobrém stavu po celkové rekonstrukci v roce 2013, nyní vymalovaný. Plastová okna se žaluziemi. Podlahy plovoucí (pokoje, obývací pokoj a část chodby) a dlažba (kuchyň, koupelna, WC).

Orientace bytu: kuchyň a obývací pokoj na jih do zeleně k slepému rameni Labe a 2 pokoje na sever k arše. Ohřev vody a vytápění bytu zajišťuje horkovod z Opatovic n/L. V domě je společná kolárna a sušárna. Parkování zdarma u domu. Výborná občanská vybavenost v místě (škola, školka, obchody, restaurace, pošta) a dopravní obslužnost (auto, MHD, bus, vlak), centrum 10min pěšky.

Cena měsíčního nájmu 16.999,- Kč + zálohy za služby 2.000,- Kč (elektřina, voda, plyn, teplo, TÚV, výtah, osvětlení společných prostor). K dispozici internet UPC/O2 a společná TV anténa. Jistota (kauce) je 25.000,- Kč. Neplatíte provizi RK. Jsem přímo majitel. Byt je připraven k nastěhování. Napište mi o sobě, od kdy byste měli o byt zájem a kontakt na vás a já se vám ozvu a domluvíme se na prohlídce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565554
Dispozice3+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBD
Plocha85
VybavenoČástečně
Podlaží3
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

Pronájem bez kauce
Lodžie
MHD 4 minuty pěšky
Sklep
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDStavařov
🚶 361 m (4 min)
PoštaPardubice 9
🚶 687 m (8 min)
ObchodLidl
🚶 442 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 682 m (8 min)
RestauraceNa Labišti
🚶 209 m (3 min)
LékárnaNa Trojce
🚶 473 m (6 min)
ŠkolaZŠ Polabiny III
🚶 530 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 517 m (6 min)
Sportoviště
🚘 3 912 m (9 min)
Hřiště
🚶 232 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.