Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 157 m² bez realitkyŘendějov - Řendějov, Středočeský kraj

Řendějov - Řendějov, Středočeský krajGaráž
Cena2 600 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 026 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Řadová bytovka je po rekonstrukci,podlahy,el.instalace,okna a částečně omítka.K domu patří 360m2 tak zvaným chlívket 25m2 a další místnost 25m2,vlastní studna,společná jímka a společný pozemek kolem bytovky 1800m2 .Bytovka má dvoj garáš +kotelna s kotle na tuhá paliva a skládek na dříví.V první patře kuchyně a špajzík a velký obývací pokoj s balkonem východem za bytovku,v druhém patře wc a koupelna a tři pokoje u jednoho pokoje balkon .V Jiřicích je krám,restaurace a jezdí jsem autobus na Zruč Nad Sázavou,Kácov,Uhlířské Janovice,dosach dálnice cca12 km.exit Soutice.Škola,školka,lekař,markety...Zruč Nad Sázavo 4,5km,Kutná Hora 28km.

Terraced housing is after reconstruction, floor, el.instalace, windows and plaítka.K house includes 360m2 so-called sty 25m2 and another room 25m2, own study room, common sink and common land around the apartment 1800m2. for solid fuels and dumps for wood.In the first floor of the kitchen and generous rooms with balcony to the east behind the apartment, on the second floor toilet and bathroom three rooms in one room balcony. Nad Sázavou, Kácov, Červené Janovice, motorway cca12 km.exit Soutice.Škola, kindergarten, doctor, market ... Zruč Nad Sázavo 4,5km, Kutná Hora 28km.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu565852
DispoziceOstatní
Dostupné od25. 6. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří30 - 50 let
RekonstrukceJádro
VodaStudna
RizikaPrověřit »
Užitná plocha157
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku359
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní
OdpadVlastní čistička

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.