Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 127 m² bez realitkyNad Hřištěm, Nová Ves - Nová Ves u Prahy, Středočeský kraj

Rezervováno
Nad Hřištěm, Nová Ves - Nová Ves u Prahy, Středočeský krajVybaveno
Cena5 999 999 Kč

Tato nemovitost již od 25 446 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


K prodeji nabízíme řadový rodinný dům s dispozicí 4+kk/T v Nové Vsi u Prahy s užitnou plochou 117 m2 s terasou o velikosti 10 m2. Nachází se na parcele o celkové ploše 266 m2. Parcela je rozdělena domem na předzahrádku s parkováním až pro 3 osobní auta a vlastní užitnou zahradu. Inzerovaná cena je včetně advokátní úschovy.

Do domu se vstupuje přes závětří a zádveří do chodby, kde je pod schody umístěna vestavná skříň s úložným prostorem. V přízemí se nachází oddělená koupelna a toaleta. Dominantou přízemí je světlý obývací pokoj propojený s prostornou kuchyní. Z obývacího pokoje je možné vyjít přímo na zahradu, kde nabízí příjemné místo k posezení a odpočinku terasa. Po dřevěném schodišti se vyjde do prvního patra, kde jsou 3 pokoje a světlá koupelna spojená s toaletou. Z jedné z ložnic se vychází na balkón, který je v létě osluněný od poledne až do západu slunce. Z chodby v patře je možné vyjít po výklopném schodišti na půdu, která nabízí dostatečný úložný prostor pro rodinné potřeby.

Vytápění zajišťuje elektrický kotel nebo krbová kamna. Voda se ohřívá v el. kotli. Celkové doložitelné provozní náklady na dům jsou 2600 Kč. Energetická náročnost budovy C - úsporná 113 kWh/m2/rok.

Nová Ves se nachází ve velmi klidné lokalitě, 11 km od Letňan a jen 10 km od nájezdu na dálnici D8 u Prahy. Dojíždění do Letňan a Neratovic nabízí přímá autobusová linka. Ve směru na Prahu a Mělník je možné využít vlakové spojení z nedalekých Měšic.

V obci jsou potraviny Hruška a farmářský obchod. V El studiu je možné využít kosmetické, kadeřnické a masážní služby. V obci fungují auto i pneuservisy. Organizované sportovní aktivity je možné provozovat v soukromé tělocvičně nebo ve fitcentru. Mateřská škola se nachází 100m od domu, v blízkosti domu jsou také dvě dětská hřiště. Outdoorové sportovní vyžití zajišťuje fotbalové hřiště a kurt na tenis, volejbal a nohejbal. V blízkém okolí jsou také stezky pro cyklisty a in-line bruslaře.

Zaujala Vás tato nabídka a rádi byste si dům prohlédli? Neváhejte kontaktovat přímého majitele, který Vám rád při prohlídce domu odpoví na Vaše případné otázky. Nevolat realitní kancelář ani realitní makléř.

Na vyžádání můžeme poslat celkové video, které má 3:30 minuty

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu567292
Dispozice4+kk
Plocha pozemku266
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
Užitná plocha127
VybavenoVybaveno
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.