Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem kanceláře • 27 m² bez realitkyBranická, Praha - Braník

Branická, Praha - BraníkVybaveno
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Poplatky za služby1 500 Kč


Vybavená klimatizovaná kancelář v podkroví udržovaného činžovního domu s jedním majitelem ve třetím podlaží bez výtahu. S parkováním.

Na patře jsou čtyři kanceláře, které sdílejí zázemí - kuchyňku, WC a recepci (nikým neobsazenou). Dvě kanceláře jsou pronajaté advokáty, kteří je sporadicky využívají. Zbylé dvě (každá 27m2, jedna oranžová, jedna zelená, viz foto) jsou od konce srpna k dispozici, každá za 5 000 Kč plus 1 500 Kč zálohy na energie (voda, ústřední topení a elektřina). Cena je konečná, nejsme plátci DPH.

V místnostech je kancelářské vybavení (stoly, židle, skříně; IT technika není součástí).

Možnost parkování přímo před domem na soukromém pozemku nebo v těsném sousedství.

Dům je 3 minuty od Jižní spojky, 8 minut autobusem z metra Budějovická a 8 minut autobusem + 4 minut pěšky ze Smíchovského nádraží.

Furnished air-conditioned office room in the loft of a well-maintained 3-floor house with a single owner, situated in the 3rd floor without lift. Parking included.

The floor has 4 office rooms which share a small kitchen, toilet and a reception (currently unoccupied). Two of the rooms are rented by lawyers who use them occasionally. The other two (27sqm each, one orange, one green - see the photo) are available since end of August. Each is available for 5,000 CZK + 1,500 CZK as an advance payment for the utilities (water, central heating, electricity). The price is final - we are not VAT payers.

The rooms include office equipment (tables, chairs, closets; IT equipment is not included).

Parking is available in front of the house on private property or in direct vicinity.

The building is located 3 minutes from Jizni spojka, 8 minutes by bus from Budejovicka metro station and 8 minutes by bus + a 4-minute walk from Smichovske nadrazi.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu567320
DispoziceOstatní
Dostupné od31. 8. 2019
VlastnictvíOsobní
Plocha27
VybavenoVybaveno
Podlaží3
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.