Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 57 m² bez realitkyRokycanská, Plzeň - Doubravka, Plzeňský kraj

Rokycanská, Plzeň - Doubravka, Plzeňský kraj
Cena1 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 8 015 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej bytu v rekonstruovaném panelovém domě o rozloze 2+1 s výměrou 57m2. Byt je v původním stavu. Budova po rekonstrukci – fasáda, plastová okna, vnitřní prostory. Byt se nachází v ulici Rokycanská, Plzeň – Lobzy, v 5 nadzemním podlaží s výtahem. Spolu k bytu náleží také sklep (1,32m2) a uzamykatelná kolárna, sušárna. Celý byt je nově vymalován a kompletně vyklizen.

Z pokojů je výhled do klidných částí města, s dostatkem zeleně. V okolí domu je také dostatek parkovacích míst. Byt se nachází v přímé blízkosti MHD, cca 100m na zastávku trolejbusu, 200m k prodejně Lidl. V těsné blízkosti také dětské hřiště, mateřská škola, ZŠ či sportoviště. V okolí je dostatek další obchodů, restaurací či lékař.. Necelý 1km od domu se nachází také Lobezský park a řeka Úslava. Místo je tedy ideálně situované, jak vzhledem k občanské vybavenosti, tak také pro lidi, kteří rádi vyrazí do parku či k vodě.

V bytě jsou dva prosvětlené, neprůchozí pokoje a kuchyň do L, ve které je dostatek místa na kuchyňský kout i jídelní stůl. Samostatná koupelna s vanou a samostatné WC, které jsou v původním stavu. Předsíň je prostorná, vhodná pro umístění vestavěných skříní. Dálkové vytápění, elektřina, plyn na vaření.

Možné k okamžitému nastěhování. RK prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu568794
Dispozice2+1
Dostupné od29. 7. 2019
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Plocha57
VybavenoNevybaveno
Podlaží5
Typ budovyPanel

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.