Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Garáž
  • Garsoniéra

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem garáže • 19 m² bez realitkyNad Jenerálkou, Praha - Vokovice

Nad Jenerálkou, Praha - Vokovice
Měsíční nájemné2 500 Kč


Jedna nebo dvě samostatné a oddělené garáže k pronájmu, každá za 2500 Kč, nebo obě za 4000 Kč, včetně další místnosti na skladování kol atd.

Garáž 1: Samostatná garáž, rozměry: délka 5,5m, šířka 3m, výška 2,1m

Garáž 2: Garáž spojená se sklepením domu (=velká místnost na kola/nářadí 19 m2 + další 4 menší místnosti); rozměry: délka 5,6m, šířka 3,4m, výška 2,1m

Popř. je k pronájmu celý dům a celá zahrada. V domě ale není topení - tj. není obyvatelný, spíše vhodný jako sklad. Na zahradě je možno vysázet rostliny/udělat pískoviště/cokoliv jiného.

One or two separate garages for rent, each for 2500 CZK, or both for 4000 CZK, including another room for storing bikes, etc.

Garage 1: Separate garage, dimensions: length 5,5m, width 3m, height 2,1m

Garage 2: Garage connected to the basement of the house (= large bike / tools room 19 m2 + 4 smaller rooms); dimensions: length 5,6m, width 3,4m, height 2,1m

Alternatively, we will rent the whole house and the whole garden. But there is no heating - that is not suitable for living, rather suitable as a storage. In the garden it is possible to plant plants / make a sandpit / anything else.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu569215
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
Plocha garáže19
Dostupné od1. 8. 2019

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.