Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 6+1, 6+kk, 7+1, 7+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 6+kk • 550 m² bez realitkyLibeř - Libeř, Středočeský kraj

Libeř - Libeř, Středočeský kraj
Cena14 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 61 282 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji novostavbu nadstandradního rodinného domu v obci Libeř, která se nachází ve v okrese Praha-západ 18 km jižně od Prahy a 3 km severně od Dolních Břežan.

Jedná se o novostavbu zkolaudovaného rodinného domu, umístěného na pozemku o celkové ploše 1282 m2, pozemek je mírně svahovitý, leží v severní části obce směr Dolní Břežany, jedná se o okrajovou klidnou část obce Libeř, dům i pozemek je situován s výhledem do kraje.

Dispozice rodinného domu 6 +kk o celkové podlahové ploše 550 m2, plocha zahrady 962 m2.

1. patro o celkové podlahové ploše 168,4 m2 tvoří předsíň se schodištěm do podkroví domu, spojovací hala, hlavní obytná místnost s plně vybavenou kuchyňskou linkou (varná deska Miele, myčka, pečící a mikrovlnná trouba značky AEG, vestavná digestoř Philco, z kuchyně i z obývacího pokoje vedou francouzská okna na prostornou terasu a do zahrady, spíž, hlavní ložnice se šatnou a koupelnou, dvě ložnice se samostatnou šatnou, koupelna s WC, samostatné WC, technická místnost.

Podkroví o celkové podlahové ploše 106,3 m2 tvoří dvě ložnice, šatna, koupelna se sprchovým koutem a WC.

Přízemí domu o celkové podlahové ploše 275,4 m2 tvoří soubor čtyř technických místností s možností využití pro budoucí wellness nebo případné skladové, výrobní a kancelářské prostory pro podnikání, garáž o velikosti 177,1 m2 s elektricky ovládanou branou. Součástí vybavení domu je komínová vložka, venkovní žaluzie na dálkové ovládání, domovní videotelefon pro otevírání branky, alarm. Vytápění domu tepelným čerpadlem vzduch - voda 18 kW, značka Willy, otopná tělesa v podkroví, v přízemí podlahové vytápění, sedlová střecha Bramac, stavební prvky Porotherm se zateplením polystyren 16 cm.

Možnost odpočtu DPH.

Nemovitost lze financovat prostřednictvím hypotečního úvěru, jehož aktuální nejvýhodnější nabídku na bankovním trhu Vám po dohodě nezávazně zajistíme.

Pro bližší informace a prohlídku nemovitosti kontaktujte.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571285
Dispozice6+kk
Dostupné od17. 8. 2019
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha550
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku1 282
Podlaží2
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.