Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 136 m² bez realitkyLedečko - Ledečko, Středočeský kraj

Ledečko - Ledečko, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena1 480 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 277 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Toužíte po víkendech nebo bydlení v krajině českého posázaví ? Koupete se rádi v řece ? Sbíráte rádi houby ? Nebo třeba jen tak relaxujete na zahradě nebo trávíte čas na záhoncích či opečováváte skalku ?

Tohle vše a mnohem víc můžete zažívat v rodinném domku, který se nachází v obci Ledečko cca 50km od Prahy. Jedná se o přesnou polovinu dvojdomku, který stojí na jižním svahu na parcele o výměře 652m2. V přízemí se nachází toaleta, malá spíž a dva pokoje, jeden využíván jako obývací pokoj a druhý byl původně využívám jako kuchyně, ale pak několik let jako standardní pokoj, lze předělat opět na kuchyň případně jako pracovnu. V patře se nachází další dva pokoje, ve větším (na fotografii velká manželská postel) aktuálně je nábytek vystěhován, kamna taktéž. V druhém pokoji je k dispozici postel u okna a dvojpostel za dveřmi, vše obloženo dřevem. V menším pokoji je možno použít i vyndavací síť do okna. Nahoře na chodbě je jakoby vestavěná skříň, slouží jako místo například pro vysavač, peřiny navíc apod.

Venku je vystavěná letní kuchyně s veškerým příslušenstvím, plynový sporák (napojen na plynovou bombu), dřez, voda přivedena až do kuchyně (studená i teplá). Venkovní posezení pod střechou, takže lze stolovat i za nepříznivého počasí. Na zahradě najdeme i kůlnu, kde se nachází příslušenství na zahradu, nářadí, umyvadlo s přívodem studené i teplé vody a je zde i sprcha taktéž na studenou a teplou vodu. Před kůlnou je studna, vody je dostatek.

Taktéž se na pozemku nachází venkovní posezení u ohně. Už delší dobu nepoužívané, potřebuje opravit a bude sloužit zase jako dřív :)

V neposlední řadě si na své přijdou i děti případně návštěvy, nahoře na pozemku stojí malý domeček částečně vyzděný a částečně dřevěný, uvnitř je dvojpostel, takže v teplých měsících lze přespat. Děti pak mohou mít svoje místo na hraní :)

Záchod je splachovací, odpad řešen jímkou, ale je možno se připojit na obecní kanalizaci, která vede před domem a má připravenou odbočku pro budoucí připojení. Jak už jsem zmiňovala voda je ze studny. Vytápění na tuhá paliva, lze topit praktický v každé místnosti, původně všude stála kamna.

Taktéž k dispozici venkovní spižírna, obdoba sklepa, je tam temno a chlad.

U domu stojí velký ořech, který slouží jako úžasné stínění v období veder a přímého slunce.

Na zahradě kdysi bývala skalka, před domem záhon růží a jinak v jednotlivých patrech zahrady se nacházely záhonky. Doteď naleznete vyrůstat meduňku :)

Dům prodávám po mých rodičích, už ho nestíhají udržovat. Potřebuje péči a několik úprav, ale svému novému majiteli na oplátku určitě udělá ještě velkou službu a přinese spoustu radosti. Po rozsáhlejších úpravách by nejspíš šel předělat na trvalé bydlení, my tam jezdívali na víkendy. Nicméně v katastru je veden jako rodinný dům.

V okolí možnost koupání, sjíždění řeky na lodi, krásné projížďky vlakem, lesy plné hub a jiné.

V případě zájmu volejte, pište, na všechny dotazy ráda odpovím, případně pošlu více fotek. Osobní prohlídka samozřejmě možná a vítaná.

REALITNÍ KANCELÁŘE PROSÍM NEVOLAT !

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu571468
Dispozice4+1
Dostupné od18. 8. 2019
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha136
VybavenoČástečně
Plocha pozemku652
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.