Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 393 m² bez realitkyLibušina, Černošice - Černošice, Středočeský kraj

Libušina, Černošice - Černošice, Středočeský krajČástečně vybaveno • Garáž
Cena36 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 154 795 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji prvorepublikovou vilu z roku 1927 umístěnou na unikátním, svažitém pozemku s úchvatným výhledem v nejlukrativnější a nejkrásnější části města Černošice. Precizně upravený pozemek o velikosti 1873 m², orientovaný na V, J, Z, nabízí skutečně dechberoucí výhedy na Prahu, město Čerošice, brdské lesy a řeku Berounku. V odborně navržené a pečlivě udržované zahradě se nacházejí okrasné keře, vzrostlé jehličnaté i ovocné stromy, dvě menší jezírka, pergoly, bazén a několik klidových zón, které nabízejí naprosté soukromí bez ztráty možnosti kochat se krásami okolní krajiny.

Nemovitost je v dobrém, původním stavu, se spoustou zachovalých dobových prvků, což umožňuje rekonstrukci dle požadavků budoucích majitelů. Vila o zastvěné ploše 175 m² a obytné ploše 393 m² má jedno podzemní (z poloviny podsklepené) podlaží, 3 nadzemní podlaží a půdní prostor. Sklep se skládá ze tří místí, v každé z nich je nové dlažba. Vstup do suterénu je buď domem, nebo zahradou. Jelikož je dům umístěn v kopci, je ve sklepě dostatek přírodního světla. Přízemí se skládá ze 4 místností, kuchyně, komory, menší koupelny a samostatného WC. V prvním patře jsou 3 prostorné pokoje. Kuchyně, koupelna a WC na tomto patře nejsou aktuálně využívány a jsou vhodné k rekonstrukci. Druhé patro a podkroví nabízí další prostory také vhodné k rekonstrukci. Celá vila lze tedy rozdělit na tři velkorysé bytové jednotky nebo ji lze využívat jako jeden velký celek. Dům má samostaný přístup jak do přízemí, tak do prvního patra. Všechna nadzemní podlaží propojuje působivé dobové dřevěné schodiště.

Nabídka prodeje nemovitosti tohoto typu je zcela neopakovatelná vzhledem k výjimečnému propojení naprostého soukromí a nádherných výhledů do okolní krajiny a také tomu, že domy v této lokalitě se dostávají na trh velmi ojediněle.

Všem zájemcům doporučuji osobní prohlídku, bez které není možné nasát jedinečný genius loci.

I offer for sale first republic villa from 1927 located on unique, sloping land with breathtaking view in the most lucrative and beautiful part of town Černošice. The precisely landscaped plot of 1873 m², oriented to the east, south and west, offers truly breathtaking views of Prague, the town of Čerošice, the Brdy forests and the Berounka River. In a professionally designed and carefully maintained garden you will find ornamental shrubs, mature coniferous and fruit trees, two smaller ponds, pergolas, a swimming pool and several quiet zones that offer complete privacy without losing the opportunity to enjoy the beauties of the surrounding landscape.

The property is in good condition, with lots of well-preserved period features, which allows for reconstruction according to the requirements of future owners. The villa with an area of ​​175 m² and 393 m² of living space has one underground (half-basement) floor, 3 above-ground floors and an attic space. The cellar consists of three places, each with new tiles. Entrance to the basement is either from house or from garden. Because the house is located on a hill, there is plenty of natural light in the cellar. The ground floor consists of 4 rooms, kitchen, closet, smaller bathroom and separate toilet. On the first floor there are 3 spacious rooms. Kitchen, bathroom and toilet on this floor are not currently used and are suitable for reconstruction. The second floor and attic offer additional space also suitable for reconstruction. The whole villa can be divided into three generous housing units or can be used as one large unit. The house has separate access to both the ground floor and first floor. All above-ground floors are connected by an impressive wooden staircase.

The offer of sale of this type of property is absolutely unrepeatable due to the exceptional combination of complete privacy and beautiful views of the surrounding countryside and also because the houses in this locality reach the market very rarely.

I recommend to all interested persons a personal tour without which it is not possible to soak up a unique genius loci.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu572704
DispoziceOstatní
Plocha pozemku1 873
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha393
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Garáž
Terasa

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.