Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 99 m² bez realitkytřída Legionářů, Jihlava - Jihlava, Kraj Vysočina

Rezervováno
třída Legionářů, Jihlava - Jihlava, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena3 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 904 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám byt ve zděném domě v samém centru Jihlavy, který prošel cca před 6 lety kompletní rekonstrukcí. V bytě se nachází větší množství úložných prostor řešených vestavěnými skříněmi zejména ve vstupní hale. K uskladnění věci dále mohou sloužit dvě chladnější komůrky u vstupní haly. Kromě dvou větších ložnic, v nichž se vždy po celé délce jedné stěny nachází veliká vestavěná skříň, se v bytě nachází malá místnost bez okna o ploše cca 2 m², kde lze zřídit menší pracovnu/trucovnu. Obývací pokoj s kuchyňským koutem je svou plochou nadstandardní. Kuchyň je od Sykory a vybavena kvalitními elektrospotřebiči Siemens.

Výhodou bytu je vedle jeho světlosti, že má dvě toalety, jednu samostatnou a druhou v prostorné koupelně, která je vybavena zdvojeným umyvadlem a vanou se zabudovanými masážními tryskami. K bytu patří i dvě sklepní kóje. Topení je samostatné a je zajišťováno plynovým bojlerem, jenž současně slouží i k ohřevu vody. Ovládání topení je dálkové a je rovněž možné využít podlahové topení, které je ovládáno zvlášť. Silné cihlové stěny zajišťují jak dostatečné soukromí uvnitř bytu,tak také tepelnou izolaci zajišťující nízké náklady na vytápění v zimě a v létě příjemný chládek. Pro tříčlennou rodinu lze počítat s poplatky a službami ve výši cca 5.000 Kč měsíčně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu574367
Dispozice3+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha99
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.