Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem kanceláře • 50 m² bez realitkyŘíční, Praha - Malá Strana

Říční, Praha - Malá Strana
Měsíční nájemné8 000 Kč


Nejsme obyčejný co-working. Jsme SPACE Creative Room! Malá komunita mladých lidí, kteří nechtějí pouze pracovní stůl a židly, ale inspirativní prostředí plné inspirativních lidí! Nabízíme prostor v samém srdci Malé Strany na Praze 1 společně s foto a video ateliérem. Včetně prostoru nabízíme také veškerou profi techniku, kterou jen budeš potřebovat! Pokud tě zajímá více, zastav se u nás na kafe a nebo nám napiš. Těšíme se na Tebe!

We’re not a usual co-working community. We are SPACE Creative Room! A friendly community of young people who don’t just want a working table with a chair, but an inspirational surrounding with inspirational people. We offer you a room right in the middle of Malá Strana in Prague 1 along with a photo and video studio. And on top of that all of the professional technology you need! Are you insterested? Then stop by and have a coffee together or just message us. We’re looking forward to you!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575377
VybavenoNevybaveno
Podlaží1
Plocha kanceláře50
Dostupné od20. 9. 2019

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.