Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 57 m² bez realitkyPoděbradská, Praha - Vysočany

Poděbradská, Praha - Vysočany
Měsíční nájemné24 057 Kč


Reklamní agentura nabízí k pronájmu nebytový prostor o celkové výměře 57m2 až 108m2 vhodný pro kanceláře v lokalitě Praha 9 – Poděbradská.

Jedná se o prostor, který nabízí tři kanceláře vedle sebe, přičemž první kancelář je průchozí pro další dvě kanceláře a jednu kancelář samostatnou. Všechny 4 kanceláře mají dohromady 57m2. Součástí pronájmu je i sdílení kuchyňky (14m2), velké zasedací místnosti (20,9m2). malé zasedací místnosti (16,44m2) a sociálního zařízení.

Kanceláře se nachází v 1.NP. Prostory kanceláří jsou nezařízené, vybavené novou klimatizací.

Kanceláře jsou vzdálené cca 10 minut od zastávky metra Českomoravská nebo 2 minuty od tramvajové zastávky Podkovářská. 100 metrů od kanceláře se nachází nákupní centrum (Billa, Kik, Pepco, MC Donalds aj.)

Výhodou je moznost využití recepce, která funguje každý všední den od 9:00 -17:00hod a možnost dvou 2 parkovacích míst přímo v areálu. Areál je střežen kamerovým systémem a hlídán společností JABLOTRON.

Přednost v pronájmu mají webaři, grafická studia nebo jiné profese spojené s reklamní agenturou. Chceme dlouhodobě spolupracovat.

V případě zájmu o více informací nebo domluvení prohlídky prosím volejte na: +420 778 113 460 nebo pište na e-mail: crhovat@crs-company.cz

Uvedená cena je konečná, včetně služeb.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu575378
VybavenoNevybaveno
Podlaží1
Plocha57
Dostupné od1. 10. 2019

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.