Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 3+1 • 321 m² bez realitkyMoravský Beroun - Moravský Beroun, Olomoucký kraj

Moravský Beroun - Moravský Beroun, Olomoucký kraj
Cena1 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 241 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Znalecký posudek ze dne 20.2.2018:

Jedná se o přízemní, zděný, podsklepený rodinný dům s využitým podkrovím pod sedlovou střechou, krytou plechovou krytinou. Objekt je situovaný do půdorysného tvaru obdelníku, nachází se v zastavěné, okrajové části obce Moravský Beroun, místní části Ondrášov, v řadové zástavbě jako samostatně stojící. Parkování je možné na vlastním pozemku. Pozemky leží v mírně sklonitém terénu, tvoří jednotný funkční celek a jsou přístupné po veřejné zpevněné komunikaci. Dům je napojen na inženýrské sítě: elektro, obecní vodovod, septik. Možné je napojení na hloubkovou kanalizaci a plynové vedení. Objekt sestává z jedné bytové jednotky o velikosti 3+1 s kompletním sociálním zařízením. Původní stáří objektu je dle dostupných podkladových materiálů, místního šetření a dle sdělení vlastníka přes 100 roků. V průběhu své celkové životnosti objekt procházel postupně rekonstrukcemi a modernizacemi prvků krátkodobých i dlouhodobých životností. V letech 2006-2007 byla provedena přístavba k původnímu rodinnému domu, včetně opravy původní střešní konstrukce, položení nové krytiny, klempířských konstrukcí, byla vyměněna původní okna za plastová. V objektu byla rovněž započata modernizace vnitřního vybavení, která není ke dni ocenění stavebně dokončena. Celkový technický stav a údržbu lze ke dni ocenění uvažovat jako stavba se zanedbanou údržbou (předpoklad provedení menších stavebních úprav). Podrobný technický popis a vnitřní vybavení je patrné z ocenění - obvyklá cena vyjadřující hodnotu předmětu ocenění určená porovnáním: 1.320.000,-- Kč. Nad tento rámec je možné k uvedeným nemovitým věcem přikoupit nedaleký lesní pozemek (p.č. 1358/3, k.ú. Moravský Beroun).

Za cenu dle znaleckého posudku nebyla podána žádná nabídka, insolvenční správce tak cenu snížil na částku 1mil. Kč s tím, že pokud bude učiněno více nabídek, budou nemovitosti se souhlasem insolvenčního soudu prodány nejvyšší nabídce kupní ceny.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu576301
Dispozice3+1
Dostupné od3. 6. 2020
StavŠpatný
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha321
VybavenoNevybaveno
Plocha pozemku1 905
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
MHD 6 minut autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDDětřichov nad Bystřicí, škola
🚘 5 710 m (6 min)
PoštaMoravský Beroun
🚶 125 m (1 min)
Obchod
🚘 7 734 m (10 min)
RestauraceR-klub
🚶 114 m (1 min)
LékárnaMgr. Petr Byrtus
🚘 9 149 m (9 min)
ŠkolaZákladní škola Dětřichov nad Bystřicí
🚘 5 584 m (6 min)
Mateřská škola
🚘 7 488 m (10 min)
Hřiště
🚶 165 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.