Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 117 m² bez realitkyOhradní, Kamenice - Ládví, Středočeský kraj

Ohradní, Kamenice - Ládví, Středočeský krajMHD 1 minuta pěšky • Parkování
Měsíční nájemné26 800 Kč

+ Poplatky za služby4 600 Kč
+ Vratná kauce45 000 Kč


Pronajmeme zánovní prostorný slunný byt 4KK, částečně zařízený, 117 m2 ve 3. patře přímo v centru Kamenice. Volný ihned k nastěhování.

Orientace jih, východ. 2 velké balkóny, 2 záchody, prostorná koupelna, komora s prádelnou (přípojky na vodu a odpad), a ještě jedna další komora. Vše dřevěná podlaha, vstup do bytu, koupelna a komory jsou dlažba. Součástí bytu je sklep a venkovní stání.

Vstup do bytu je řešen velkoryse s velkou předsíní s prostorným výklenkem pro velkou šatní skříň, věšáky, komody apod. Byt má zařízenou kuchyň všemi spotřebiči (vestavěná lednice s mrazákem, myčka, trouba, mikrovlnka, indukční sporák) a velkým pracovním prostorem. Na kuchyňskou linku navazuje jídelna s balkónem. Tento prostor pokračuje vstupem do velkého obýváku, který může být buď zcela oddělen, nebo být součástí širšího prostoru obývák – jídelna – kuchyň. Na konci bytu se nachází dvě ložnice (nebo pracovna či jiné využití). Jedna ložnice je velká prostorná (cca 25 m2) s velkým balkónem, který je ještě větší, než ten u jídelny. Oba balkóny jsou na jih, tedy ideální i pro pěstování nejen kytek, ale třeba i bylinek či rajčat. Možno dát i posezení. Další ložnice (cca 15m2) je situována na východ a má francouzské okno s výhledem do parku (většinou slouží jako dětský pokojíček nebo pracovna), má vestavěné skříně.

Byt je situovaný přímo v centru Kamenice, na zastávku autobusu a do obchodu (Billa) je to 3 minuty, lékaři, úřad a veškerá občanská vybavenost v dohledu. Škola i školka cca 5-10 minut pěšky, dětské hřiště 3 min od domu. Dojezd do Prahy buď přes D1 nebo starou Benešovskou nebo přes vesnice mimo tyto hlavní silnice. Dojíždím denně po D1 na Chodov za 20 min. dveře-dveře.

Kamenice se nachází kousek od řeky Sázavy, pražští obyvatelé sem jezdí na chaty. Les vhodný na turistiku či sběr hub je pár minut od domu, od jara do podzimu tedy kolo i pěší výlety, v zimě je 6 km vzdálené lyžařské středisko Chotouň, pro vášnivé lyžaře 60 km od domu Monínec. V obci je několik rybníků, které se v zimě využívají na bruslení, fotbalové i víceúčelové hřiště atd.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu576421
Dispozice4+kk
Dostupné od30. 6. 2022
Podlaží3
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha117
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníPlynové

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Lodžie
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKamenice, Kult. dům
🚶 157 m (2 min)
PoštaKamenice
🚘 1 303 m (2 min)
ObchodBilla
🚶 192 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 10 362 m (14 min)
Restauracerestaurace Valnovka
🚘 1 655 m (3 min)
LékárnaLékárna Alba
🚶 162 m (2 min)
ŠkolaZákladná škola Olešovice
🚶 397 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Pastelka
🚘 4 629 m (7 min)
SportovištěSK Dařbož
🚘 6 150 m (9 min)
Hřiště
🚘 1 687 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.