Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 4+kk • 130 m² bez realitkyHořelická, Rudná - Hořelice, Středočeský kraj

Hořelická, Rudná - Hořelice, Středočeský krajMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby3 600 Kč
+ Vratná kauce22 000 Kč


Pronajmeme velice pěkný, světlý, prostorný byt 4+kk(115m²) s terasou(9m²) a podkrovím(110m²) od 1.2.2022.

Byt je situovaný na JZ, v 15 let staré novostavbě, který se nachází v klidné nové části Rudná - Praha západ na ulici Hořelická. Byt je nabízen k pronájmu částečně zařízený, kuchyňská linka se spotřebiči (lednice, myčka, plynový sporák a trouba, pračka, mikrovlnka). Na zemi v pokojích je dřevěná podlaha, v koupelně, toaletě a v předsíni a na terase se nachází dlažba. Koupelna je s vanou a sprchovým koutem. Na chodbě je vestavěná skříň, vedle spálny se nachází šatník oddělený zdí a dveřma. K bytu náleží parkovací stání pro 2 vozy na vlastním pozemku, za vlastní brankou. Byt má k dispozici komoru a také velké podkroví 110m, které není obytné, ale je možné jej využít na skladování nábytku,sezónních věcí (lyže, brusle)a pod.

Dispozice bytu je 4+KK - Velký obývací pokoj s kuchyňskou linkou a jídelním sezením (50m²), spálna, pokoj pro hosty a pracovna (nebo jako 2 dětské pokoje).

Podmínka pronájmu je nekuřák a bez domácích mazlíčků(výjimka může být malé plemeno psa)

V okolí se nachází tenisové kurty, několik mateřských školek(včetně anglické), škola, restaurace, několik lékařských ordinací, v centru pak pošta, banka, LIDL,posilovna, masáže a jiné služby. Pro objemnější nákupy, kino a pod. poslouží nedaleké OC Zličín, Tesco, Globus, Ikea - autobusem za 10min. Výhodou je také bezproblémová dopravní dostupnost do centra Prahy, zastávka busu MHD pár minut pěšky od domu. Zastávka vlaku je 200m - na Smíchově jste vlakem za ca 25min. Pro bližší informace a prohlídky mne neváhejte kontaktovat.

We offer for rent very nice, bright and spacious apartment 4 + kk (115m²) with terrace (9m²) and attic (110m²)

The apartment is situated on the SW, in 15 years old new building, located in a quiet new part of Rudna - Prague West on the street Hořelická. The apartment is offered furnished, kitchen with appliances (fridge, dishwasher, gas stove and oven, washing machine, microwave). There are wooden floors on the floor and there are tiles in the bathroom, toilet and hallway and on the terrace. The bathroom comes with a bath and shower. In the hallway there is a built-in wardrobe. There is also a wardrobe next to the bedroom, separated by a wall and a door. The apartment has a parking space for 2 cars on its own front yard, behind its own gate. The apartment has a small storage room and a large attic 110m, which is not residential, but it can be used for storage of furniture, seasonal things (skis, skates) etc.

The layout of the apartment is 4 + KK - Large living room with kitchen and dining area (50m²), bedroom, guest room and students room (or as 2 children's rooms).

The condition of the rental is non-smoker and no pets.

There are tennis courts, several kindergartens (including English), school, restaurant, several doctors. There is also post office, bank, LIDL, gym, massage and other services in city centre. For extensive purchases, cinema, etc. nearby shopping mall Zlicin, Tesco, Globus, Ikea is available. Just 10 minutes by car or by bus 10min. The advantage is also easy access to the city centre bus stop a few minutes walk from the house. The Train station is just 200m away - and you can reach Smichov train station and Subway station within 25-30min. Do not hesitate to contact me for more information or tours.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu576726
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 2. 2022
Podlaží1
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
Užitná plocha130
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
Stáří10 - 30 let
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Předzahrádka 10 m²
Terasa
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDNučice,Nádraží
🚶 364 m (4 min)
PoštaRudná
🚘 2 176 m (3 min)
ObchodBSO
🚘 928 m (2 min)
BankaCeska sporitelna
🚘 9 403 m (8 min)
RestauraceBoom Tennis Club
🚶 122 m (1 min)
Lékárna
🚘 2 027 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola Rudná
🚶 547 m (7 min)
Mateřská školaMŠ Nučice
🚘 1 936 m (3 min)
SportovištěBoom Tennis Club
🚶 119 m (1 min)
Hřiště
🚘 1 840 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.