Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem garáže • 14 m² bez realitkyMilevská, Praha - Podolí

Milevská, Praha - PodolíMHD do minuty pěšky
Měsíční nájemné1 850 Kč

+ Vratná kauce3 000 Kč


Nabízím k pronájmu garážové stání v prestižní lokalitě, vybavené moderními bezpečnostními prvky a s denní ostrahou. Garážové stání se nachází ve třetím podlaží objektu, který je ideální pro uložení vozidel střední velikosti až po maximální rozměry typu BMW X5, Mazda CX5 a podobně. Stání je rovněž vhodné pro umístění až čtyř motocyklů, dvou čtyřkolek, veteránů, nebo pro bezpečné uložení dalších věcí, které chcete mít pod zámkem.

Vstup do objektu garáží je zajištěn širokým a pohodlným nájezdem, přičemž přístup je možný přímo z hlavní silnice, jen kousek od obchodního centra Arkády Pankrác, kancelářských budov a České televize Na Kavčích horách. Stejně komfortní jsou i komunikace mezi patry. Stání má vjezd s rozměry 205 x 205 cm,

Bezpečnost garážového stání je na vysoké úrovni díky nepřetržitému monitorování kamerovým systémem a ochraně bezpečnostní agenturou v rozšířené pracovní době. Vjezd i výjezd je automatizován s bránami rozpoznávajícími registrační značky, a objekt je v noci dodatečně zabezpečen sekčními vraty. Pěší přístup je možný pouze s bezpečnostním čipem.

Pro maximální pohodlí je k dispozici zbrusu nový výtah, který zajistí snadný přístup k vašemu stání. Díky výborné dostupnosti městské hromadné dopravy je toto garážové stání ideální volbou i pro osoby žijící mimo Prahu, které hledají pohodlné parkovací řešení k práci nebo s dobrou dostupností do středu města, ať už pro svůj automobil nebo motocykl.

Preferujeme měsíční úhradu nájemného a jsme připraveni na Vaše dotazy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577460
VybavenoNevybaveno
Plocha garáže14
Dostupné od1. 12. 2020

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDMilevská
🚶 53 m (1 min)
PoštaPraha 4
🚘 986 m (2 min)
Obchod
🚶 310 m (4 min)
BankaWüstenrot
🚶 612 m (7 min)
RestauraceNa Pekařce
🚶 335 m (4 min)
LékárnaBenu
🚶 681 m (8 min)
ŠkolaŠkola Kavčí hory - ZŠ a SOŠ služeb
🚶 366 m (4 min)
Mateřská školaŠkola Kavčí hory - MŠ
🚶 464 m (6 min)
SportovištěTop Deck Wellness & Fitness Center
🚶 638 m (8 min)
Hřiště
🚶 181 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.