Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 65 m² bez realitkyČeská Bělá - Česká Bělá, Kraj Vysočina

Česká Bělá - Česká Bělá, Kraj Vysočina
Cena1 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 6 361 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám slunný byt 3+kk ve druhém patře družstevního zděného domu s orientací všech oken na jih. Celková výměra bytu je 65 m2 . K bytu náleží zahrádka a suchý sklep o dvou místnostech 9,70 m2 a 3,40 m2. Parkování možné u bytovky.

Dispozice bytu: chodba (5,10 m2), koupelna (4 m2), toaleta (1 m2), ložnice (15 m2), obývací pokoj (19 m2), kuchyňský kout (7,20 m2), dětský pokoj (13,50 m2). Z ložnice a z dětského pokoje vstup na balkony o výměře 2,50 m2 každý.

Byt prošel dvěma rekonstrukcemi. První fáze nová plastová okna, topení v mědi, nové radiátory, plovoucí podlahy obývací pokoj, dětský pokoj, kuchyně. Druhá rekonstrukce proběhla v roce 2017. Nový plynový kotel, kompletně nová koupelna, toaleta, rozvody vody, odpadů, nové stoupačky. Nový elektrický rozvaděč. Nová kvalitní linolea, omítky a zateplení stropů v části bytu. Nová kuchyňská linka a interiérové dřevěné dveře. Vytápění je řešeno vlastním plynovým kotlem.

Bytový dům se nachází v městyse Česká Bělá, 11 km od Havlíčkova Brodu a 9,5 km od Chotěboře. Dopravní dostupnost do Havlíčkova Brodu autobusovou dopravou, autem 10 minut jízdy. V těsné blízkosti základní škola a školka. Vybavenost obce: obchod se smíšeným zbožím, zubní lékař, pošta, knihovna. Nové dětské hřiště.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577791
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 1. 2020
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha65
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.