Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Garáž

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem garáže • 20 m² bez realitkyVeverkova, Praha - Holešovice

Veverkova, Praha - Holešovice
Měsíční nájemné5 000 Kč

+ Vratná kauce5 000 Kč


Nabízíme k pronájmu a následně možnému odkupu prostornou garáž v ulici Veverkova. Rozměry garáže jsou cca na šířku 220 cm, na délku 510 cm plus vzadu v garáži je ještě jakýsi výklenek o rozměrech 170 cm na délku a 212 cm na šířku. Výška garáže je cca 215 cm (je zde limitace systémem uzavírání vrat). Světlo je na čidlo a garáž má i umyvadlo s vodou. Přikládám foto a nákres s rozměry.

We propose to lease and later possible to purchase the spacious garage in the street Veverkova. Dimensions of the garage are: width 220 cm, length 510 cm plus back in the garage there is some niche of the dimensions 170 cm on the length and 212 cm on width. Height of the garage is approx 215 cm (there is a limitation of the door closing system). The light is on the sensor and in the garage there is also a small wash basin with water. Pictures and plan are enclosed.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577828
VybavenoNevybaveno
Plocha garáže20
Dostupné od8. 10. 2019

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.