Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyKlášterní Dvůr, Rajhrad - Rajhrad, Jihomoravský kraj

Klášterní Dvůr, Rajhrad - Rajhrad, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 300 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


K pronájmu nabízím krásný byt 2+kk o celkové ploše 90 m2 v 1. nadzemním podlaží v novém bytovém komplexu Klášterní Dvůr v Rajhradě nedaleko Brna. Součástí bytového komplexu je uzavřený park vhodný pro rodiny, do kterého mají přístup pouze obyvatelé domu.

Dispozice - z chodby (11,5 m2) vejdeme do pokoje s kuchyňským koutem (20 m2) a ložnice (14 m2), dále pak do koupelny s vanou (3,6 m2) a samostatného wc. K bytu náleží soukromá zahrádka se vstupem z obývacího pokoje (38 m2). V pokojích jsou plovoucí podlahy, v předsíni, wc a koupelně pak dlažba. K bytu náleží též sklepní koje.

V blízkosti domu se nachází veškerá občanská vybavenost – lékaři, obchody, lékárna, školy, dětské hřiště, které je součástí bytového komplexu, vlaková a autobusová zastávka. Rychlé spojení do Brna. V budově je několik poskytovatelů internetového připojení a satelitní televize. Budova má energetickou náročnost skupiny B.

Celkové náklady na bydlení vycházejí na 2.500 + elektrická energie (cca 800 Kč). Vratná kauce je 15.000,- Kč a je možné ji zaplatit na dvakrát. Pronájem bytu bez PROVIZE. RK prosím nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu577977
Dispozice2+kk
Dostupné od9. 10. 2019
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Užitná plocha52
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.