Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 75 m² bez realitkyZborovská, Praha - Smíchov

Zborovská, Praha - SmíchovVýtah
Cena8 999 999 Kč

Tato nemovitost již od 38 169 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Kompletně zrekonstruovaný designový apartmán ve skvělé lokalitě - se 3 koupelnami a 2 ložnicemi.

Přímo u řeky, Malé Strany (historického centra Prahy 1), v blízkosti obchodního centra Anděl.

Byt byl krásně a pečlivě zrekonstruován designéry z Barrandova pod vedením majitele z Kalifornie. Každý centimetr je perfektně využit.

V bytě jsou high-end architektonické prvky jako bambusové podlahy, dovážený nábytek, krb, stmívače a přepínače ve všech pokojích, moderní osvětlení, atd. Všechno vytápění je podpodlahové (bez radiátorů). Byt má 3 koupelny (3 WC, 1 sprcha, 1 vana). V budově je výtah.

Byt je v současné době pronajímán. Je vhodný jako investice, v tomto případě může nájemce zůstat. Byt je vhodný jak pro krátkodobý pronájem tak pro dlouhodobý. Samozřejmě to může být i krásná soukromá rezidence. Stávající nájemní smlouvu je možné zrušit s výpovědní lhůtou 3 měsíce.

Jedná se o klidnou rezidenční čtvrť. V bezprostřední blízkosti se nachází mnoho skvělých obchodů, restaurací a kaváren. Vedle budovy jsou 3 parky. Stanice metra a tramvaje jsou vzdálené jen kousek pěšky.

Byt se nachází v pěkné zrekonstruované budově s historickými prvky.

V bezprostřední blízkosti jsou velké parky a místa. Byt je hned vedle Arbesova náměstí. Je to jen blok od vchodu na Dětský ostrov, fantastické místo na řece, s úžasným hřištěm pro děti a venkovní restaurací, stezkami, atd. Byt je také kousek od Náplavky, největšího hotspotu města, ke je množství restaurací, barů a kaváren vedle vody a také nejlepší farmářský trh ve městě. Praha 1 - Malá Strana a park Kampa jsou také kousek pěšky.

Byt je kompletně zařízený, se vším všudy. Je také možné zakoupit nábytek (za příplatek).

Byt má energetické hodnocení G pouze proto, že ještě nemáme energetické hodnocení bytu.

Fully renovated designer apartment in a great location-- with 3 bathrooms and 2 bedrooms -

Right by the river, mala strana (Prague 1 historic center), and close to the Andel shopping center.

The apartment was beautifully and carefully renovated by designers from Barrandov, under the direction of the owner from California. Every centimeter is perfectly used.

The apartment has high-end architectural features throughout, such as bamboo floors, imported furniture, fireplace, dimmer switches in all rooms, designer lighting, etc. All heating is under-the-floor heating (no radiators). The apartment has 3 bathrooms (3 toilets, 1 shower, 1 bath). The building has an elevator.

The apartment is currently rented. It is well suited as an investment, in which case the renter can stay. The apartment is pefect for short term letting, or long term letting too. Of course it can also be a beautiful private residence. It is possible to cancel the current rental agreement with 3 month’s notice.

It is a quiet, residential neighbourhood. There are many great shops, restaurants and cafes in the immediate vicinity. There are 3 parks next to the location of the building. The metro and tram are a short walk away.

The apartment is in a nice, renovated, classical building, with historic features.

There are great parks and spots in the immediate vicinity. The apartment is immediately next to Arbesovo namesti. It is one block from the entrance to Detsky ostrov, a fantastic place on the river, with an amazing playground for children, and outdoor restaurants, pathways, etc. The apartment is a short walk from Naplavka, the city’s biggest hot spot, with a plethora of restaurants, bars, and cafes next to the water- and the best farmer’s market in the city. Prague 1 - Mala strana and Kampa park are also a short walk away.

The apartment is fully furnished, with absolutely everything. It is also possible to buy the furniture (at an additional cost.)

The apartment has an energy rating of G here only because we do not yet have the energy rating for the apartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu580333
Dispozice3+kk
Dostupné od23. 10. 2019
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha75
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.