Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Kancelář

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem kanceláře • 353 m² bez realitkySdružení, Praha - Nusle

Sdružení, Praha - Nusle
Měsíční nájemné123 500 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu kancelářské prostory o celkové výměře 353 m2. Kanceláře se nacházejí v 1. a 2. NP, jedná se celkem o 12 místností propojených vnitřním schodištěm. V každém podlaží se nachází dvě sociální zařízení pro muže a pro ženy. Dále je k dispozici na každém patře kuchyňka. Prostory jsou vytápěné vlastní plynovým kotlem, na který je napojena též teplá voda. Kancelářské prostory se nabízejí v domě v soukromém vlastnictví nejedná se o žádný open space. Kancelářské prostory mají vlastní vstup z přilehlého parkoviště. Po dohodě je k dispozici též parkovací plocha pro 6 vozů, která je na pozemku přiléhajícímu k domu. Cena pronájmu za jeden metr čtvereční je 350Kč/m2 za měsíc. Energie - plyn a elektrická energie je v režii nájemce. Zálohově se platí paušální částka na spotřebu vody. Při podpisu smlouvy je splatná kauce ve výši dvou měsíčních nájmů.

Kancelářské prostory se nacházejí v klidné části poblíž parku Jezerka. Ve vzdálenosti 5 minut chůze se nachází stanice tramvaje č. 18, která jede na Národní třídu a zastávka autobusu č.188, který jede ke stanici metra C Pankrác, tam je možno též dojít pěšky cca 10 minut. Nákupní možnosti se nachází u stanice metra C Pankrác - OC Pankrác. Zde je k dispozici i několik veřejných jídelen.

Pronájem je možný ihned nebo po domluvě.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu587758
VybavenoNevybaveno
Podlaží1
Plocha kanceláře353
Dostupné od1. 1. 2020

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.