Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+1 • 270 m² bez realitkyRakovnická, Ruda - Ruda u Nového Strašecí, Středočeský kraj

Rakovnická, Ruda - Ruda u Nového Strašecí, Středočeský krajČástečně vybaveno • Garáž
Cena8 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 35 836 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabizíme k prodeji komfortní dům s udržovanou uzavřenou zahradou, krytým venkovním bazénem, vířivkou a saunou v klidné obci Ruda u Nového Strašecí jen 25 minut autem z letiště Praha a 45 minut do centra Prahy.

K Vašemu pohodlí je k dispozici moderní kuchyně (lednice, mrazák, elektrická varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, myčka), jídelna spojená s obývacím pokojem, 3 ložnice, koupelna s rohovou vanou, 2 x samostatné WC, prostorná šatna i prostorná garáž pro 1 auto. Parkovací stání pro další 2 vozidla před domem. Topení na elektrický kotel, voda z vlastní studny, připojení na vodovodní řad také k dispozici.

Klidné bydlení na hranici Křivoklátských lesů (500 m od domu) v klidné části obce. Dálnice Praha - Nové Strašecí a kompletní občanská vybavenost zhruba minut autem, supermarkety Lidl a Penny, obchody, škola, školka. Výborná dostupnosti do Prahy také veřejnou dopravou (pravidelné autobusové spojení na stanice metra Hradčanská nebo Zličín 45-60 min.).

Dům je ve velmi dobrém stavu, stačí se jen nastěhovat.

Nemovitost současne nabízí velmi zajímavou perspektivu rozšířění nebo úprav například na dougenerační bydlení.

Ideální pro rodinu s dětmi nebo milovníky zvířat, relaxace, klidu a přírody, kteří nechtějí bydlet v ruchu velkoměsta a současně potřebují velmi dobrou dostupnost do centra Prahy.

Tato nabídka není určena pro realitní kanceláře, prosím nevolejte.

We offer for sale a comfortable house with a nice garden, swimming pool, whirlpool and sauna in a quiet village Ruda only 25 minutes by car from Prague airport and 45 minutes to the city center.

There is available a modern kitchen (fridge, freezer, electric hob, oven, microwave, dishwasher), a dining room with living room, 3 bedrooms, a bathroom, 2 separate toilets, a spacious cloack room and a garage for one car. There is also a parking space for 2 vehicles in front of the house. Heating electric boiler, water from its own well as well as connection to the public water supply also available here.

Quiet living on the border of Křivoklát forests (500 m from the house) on the outskirts of a quiet village. Highway Prague - Nove Straseci is only about 5 minutes by car from the house. Excellent access to Prague both by car and public transportation (regular bus connection to Hradčanská or Zličín 45-60 min.).

Ideal for families with children or lovers of relaxation, peace and nature, who do not want to live in the hustle and bustle of the city and at the same time have excellent access to the center.

This offer is not valid for real estate agents.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu588509
Dispozice4+1
Dostupné od1. 1. 2020
StavVelmi dobrý
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníElektrické
VodaZ veřejného zdroje
RizikaPrověřit »
Užitná plocha270
VybavenoČástečně
Plocha pozemku1 100
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
OdpadVeřejná kanalizace

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.