Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 59 m² bez realitkyŘípská, Brno - Slatina, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Řípská, Brno - Slatina, Jihomoravský krajVybaveno • Výtah
Cena4 349 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 444 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


K prodeji nabízíme zařízený byt 2+kk o výměře 58,8 m2 (66 m2 vč. balkónu) v 5.NP bezbariérové novostavby cihlového domu (kolaudováno v roce 2013) v lokalitě Brno - Slatina, ulice Řípská. Byt je situován do klidného vnitrobloku mimo hlavní komunikaci, orientovaný na jihozápad díky čemuž je byt slunný a světlý. V bytě je prostorná šatna s regálovým systémem, kuchyňská linka na míru s veškerými vestavěnými spotřebiči (Bosch - lednice s mrazákem, myčka), Gorenje - horkovzdušná trouba a sklokeram. deska, Electrolux - digestoř) a velký balkón (7,2m2). K bytu náleží parkovací místo u domu a prostorná sklepní kóje. V blízkosti domu se nachází park s dětským hřištěm, nákupní středisko, kavárny, Bruno family park, školy, školky, zastávka MHD. Výborná dostupnost do centra (cca 15min s MHD), nájezd na dálnici D1 cca 5minut. Měsíční náklady na bydlení jsou velice nízké, cca 2 700,- Kč včetně elektřiny. Uvolnění bytu květen-červen 2020.

We offer furnished apartment 2 + kk with an area of ​​58.8 m2 (66 m2 incl. balcony) on the 5th floor of barrier-free new building brick house (approved in 2013) in Brno - Slatina, street Ripska. The apartment is situated in a quiet courtyard off the main road, oriented to the southwest, making the apartment sunny and bright. The apartment has a spacious dressing room with shelf system, custom kitchen with all built-in appliances (Bosch - fridge with freezer, dishwasher), Gorenje - oven and ceramic hob. plate, Electrolux - hood) and a large balcony (7.2 m2). The apartment has a parking space near the house and a spacious cellar. Near the house there is a park with playground, shopping center, cafes, Bruno family park, schools, kindergartens, bus stop. Excellent access to downtown (about 15min with public transport), access to the highway D1 about 5 minutes. Monthly housing costs are very low, about 2 700, - CZK including electricity. Apartment release May-June 2020.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu590207
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2020
Podlaží5
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha59
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.