Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 55 m² bez realitkyČechovo nábřeží, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Čechovo nábřeží, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj
Cena2 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 11 663 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám plně zařízený, moderně zrekonstruovaný bezbariérový byt 2+kk v krásném historickém cihlovém domě v kubistickém stylu (dům navržen architektem Oldřichem Liskou v letech 1919 - 1924) v centru města - ulice Čechovo nábřeží (č.p. 527), v OV. Celková plocha je 55 m2 (vnitřní plocha bytu je 44,6 m2, uzamykatelný osvětlený sklep 8 m2 a sklad na dvoře 2,4 m2 - např. pro kola) . Byt se nachází v přízemí domu (2 schody nad terénem), dům je velmi udržovaný (nová čelní fasáda i fasáda do dvora, nové vstupní dveře, kamerový systém, špaletová okna, provedena výměna stupaček, nové uzamykatelné sklady na dvoře), velmi dobře fungující SVJ bez dluhů, na dvorku za domem možnost posezení, společná lodžie na mezipatře, v domě 18 bytů. Okna jsou do ulice, dům neleží u hlavní silnice (byt není hlučný). Díky stropům, které mají výšku od 3,2 m do 3,45 m, a také díky orientaci celého bytu na Z/SZ působí celý prostor jako velmi vzdušný a světlý.

Byt bude ve 2.polovině dubna 2020 po kompletní rekonstrukci navržené bytovým architektem (nyní pouze ilustrativní foto z našich předchozích realizací bytu o podobné dispozici a standardu) - v obývacím pokoji a ložnici bude provedena renovace vlysových dubových podlah olejovou metodou, v předsíni bude provedena kvalitní laminátová podlaha, nová kuchyňská linka na míru vč. vestavné lednice, myčky, horkovzdušné trouby, mikrovlnné trouby, sklokeramické varné desky, digestoře a granitového dřezu, nová koupelna se sprchovým koutem a podlahovým vytápěním, závěsným WC, bojlerem na TUV, v předsíni vestavěný nábytek na míru, nové štukové omítky, elektroinstalace v mědi, nové rozvody odpadů, vody, renovované historické dveře z masivu , LED osvětlení. V bytě dostatek prostoru pro další vestavěné skříně a úložné prostory, provedena příprava na pračku a sušičku a internet. Vytápění řešeno pomocí elektrických přímotopných infrapanelů s dotykovým termostatem v každé místnosti, ohřev TUV pomocí nového designového bojleru Ariston s objemem 100 l a funkcí smart. Díky tomu bude v bytě zaveden nízký tarif s levnou sazbou za elektřinu po dobu 20 hod denně. V bytě po rekonstrukci nikdo nebydlel (všechny spotřebiče se záručním listem).

Byt nezatížen hypotékou, zástavou, břemeny, apod. Nízké měsíční náklady (FO je 850 kč). V blízkosti domu veškerá občanská vybavenost - centrum města (úplně u domu park Bubeníkovy sady, zastávka MHD 150 m, Pernštýnské náměstí 350 m, Třída Míru a divadlo 500m, Aquacentrum 600 m, zámek a Tyršovy sady 700 m, v bezprostřední blízkosti kompletní občanská vybavenost - obchod, škola, školka, cyklostezky). Parkovaní přímo před domem. Byt je připraven k okamžitému nastěhování. Vhodné pro vlastní bydlení nebo jako investice. Přímý majitel - neplatí se provize - právní servis zajištěn, s případným financováním nemovitosti hypotékou může pomoci náš hypotéční specialista. Rezervace možná již nyní, při včasné rezervaci možné klientské změny a konzultace s architektem v ceně (architekt navrhl více variant dispozice, možnost vlastního dispozičního a barevného návrhu). Kontakt Ing. Petr Jiráček, 724 737 290. RK nevolat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu590297
Dispozice2+kk
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha55
Dostupné od20. 4. 2020
Podlaží1
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.