Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyUkrajinská, Brno - Bohunice, Jihomoravský kraj

Ukrajinská, Brno - Bohunice, Jihomoravský krajMHD 4 minuty pěšky • Výtah
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby4 800 Kč
+ Vratná kauce13 999 Kč


Pronájem světlého pěkného panelového bytu 2+kk s novou lednicí a pračkou ve vyhledávané lokalitě Brno - Bohunice v blízkosti Kampusu. Byt je vhodný pro 1 osobu nebo pár.

Nabízíme k ročnímu pronájmu ( s možností prodloužení ) NEZAŘÍZENÝ BYT byt 2+kk - 52 m2, obývací pokoj 18 m2 + kuchyňský kout 5m2, ložnice 10 m2, prostorná předsíň, koupelna s vanou, WC zvlášť. Nová plastová okna jsou vybavena žaluziemi. Byt má 2 komory pro skladování všeho možného. Čekat Vás bude krásná a velká zasklená lodžie se žaluziemi, která lze v létě celá otevřít, na podlaze má kachličky a také zabudovaný posuvný věšák, kde můžete v od jara sušit prádlo a trávit čas při poháru vína a západu slunce. :-) ( orientace na západ ). Dům je po opravě, zateplen, nové balkony, 1 výtah. Kuchyň je po rekonstrukci, nová kuchyňská linka, nová lednice BEKO, nový elektrický sporák se sklokeramickou deskou a troubou. Byt se nachází v 7. patře - krásný výhled a klid. Byt je čerstvě vymalovaný. Je 3 minuty od zastávky MHD - tramvaje a autobusy, přímo před domem je supermarket Albert a pošta. Byt pronajmeme na rok, nekuřákům, bez zvířat, požadujeme kauci jeden nájem. NENÍ MOŽNOST MÍT ZDE TRVALÉ BYDLIŠTĚ. Byt se pronajímá kromě kuchyňské linky s lednicí a pračkou v koupelně jako nezařízený. Dům je po revitalizaci – plastová okna, zateplení a fasáda domu. Byt po částečné rekonstrukci – kuchyňská linka, nová plastová okna, lodžie zasklená s posuvnými žaluziemi, jádro původní panelové - vyčištěné a opravené, v koupelně vana, podlaha - nové PVC a nová pračka WHIRPOOL. K bytu náleží i sklep v I.PP domu, kde můžete skladovat nepotřebné věci. :-)

Jedná se o tichou lokalitu, s výhledem na vysočinu a ke vchodu do domu a nákupnímu středisku s Albertem a poštou, přitom dostupnost do centra Brna je 10 minut tramvají. V okolí kompletní služby a obchody, nedaleko Campus a Kaufland. Parkování není problém, zaparkujete přímo před bytovým domem.

K nastěhování 1.7.2020

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu590508
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 7. 2020
Podlaží7
Typ budovyPanel
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceExteriér
Užitná plocha52
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
MHD 5 minut pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 407 m (5 min)
PoštaBrno 30
🚶 327 m (4 min)
Obchod
🚶 336 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚘 2 060 m (4 min)
RestauraceLeguana
🚶 392 m (5 min)
Lékárna
🚶 511 m (6 min)
ŠkolaZŠ Arménská
🚶 547 m (7 min)
Mateřská školaŠvermova 11
🚘 1 541 m (3 min)
SportovištěHasičské sportovní cvičiště
🚶 351 m (4 min)
Hřiště
🚶 444 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.