Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+1 • 100 m² bez realitkyKrušnohorská, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský kraj

Krušnohorská, Karlovy Vary - Rybáře, Karlovarský krajVybaveno • Výtah
Cena3 800 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 116 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme k prodeji prostorný byt 4+1 s lodžií o výměře celkové podlahové plochy 100m2, V bytu jsou nová plastová okna, jinak Bytový dům je po rekonstrukci střechy a společných částí domu včetně nových výtahů, Výhodou tohoto bytu je jeho prostornost spolu s dispozicí .Byt se nachází v 10. patře 12patrového panelného domu. Nemovitost je unikátní svoji polohou. Byt se nabízí k prodeji kompletně vybaven a zařízen. Centrální topení zajišťuje teplou vodu a vytápění bytu. K bytu patří sklep v suterénu domu. Kamerový systém, vchod do budovy na číp. Dva nové výtahy.. Bytová jednotka je po kompletní rekonstrukci, která proběhla v 01.2020.. Koupelna je velmi prostorná s vanou a s velmi vkusným a moderním obkladem. Byt je po kompletní rekonstrukci s elektrickými rozvody v mědi, nové štuky, nové zděné jádro, kuchyňská linka na míru s vestavnými spotřebiči, nové dveře včetně zárubní a bezpečnostní vchodové dveře. Z bytu je nádherný výhled do okolí ze lodžie, která je o velikosti 4,9 m² a je nad rámec uvedené bytové plochy. Dům má obslužnost dvěma výtahy. Fond oprav je pouhých 1717 Kč. K bytu náleží sklepní kóje. V blízkosti veškerá obslužnost včetně MHD do centra města.

Byt je po rekonstrukci a je vhodný k okamžitému nastěhováni. Pěkný výhled z oken na město a hory. Byt je bez zápisu a omezení na listu vlastnictví. Dům, ve kterém se byt nachází, je zateplený a udržovaný. Výhodou této nemovitosti je její poloha v blízkosti centra města, dostatek parkovacích ploch v okolí domu, blízkost veškeré občanské vybavenosti a v neposlední řadě možnost okamžitého užívání bytu.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu591217
Dispozice4+1
Dostupné od1. 2. 2020
Podlaží10
Typ budovyPanel
VytápěníÚstřední
Užitná plocha100
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.