Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem kanceláře • 880 m² bez realitkyRušná, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský kraj

Rušná, Ostrava - Poruba-sever, Moravskoslezský kraj
Měsíční nájemné70 000 Kč

+ Poplatky za služby10 000 Kč
+ Vratná kauce200 000 Kč


Kategorie:KancelářeLokalita:Rušná 1716/2, Ostrava - PorubaOkres:Ostrava-městoPlocha užitná:880 m²Počet podlaží:2Podlaží umístění:2Stav objektu:Po rekonstrukciBudova:SkeletováTyp domu:PatrovýPoloha objektu:SamostatnýUmístění objektu:SídlištěZástavba:ObytnáDatum nastěhování:31. srpen 2019En. náročnost b.:G (PENB nedodán)

Nebytový prostor - kanceláře - o velikosti 880 m2 v prvním patře budovy občanské vybavenosti s parkovištěm přímo před budovou. Budova, ve které se prostory nacházejí, prošla kompletní rekonstrukcí v roce 2013. Prostory jsou vhodné jako kanceláře, případně pro jiné služby v oblasti zdravotnictví, sociální, nebo občanské vybavenosti. Prostory jsou minimálně dělené, více otevřené, skládají se z velké otevřené kanceláře dělené skleněnými přepážkami (viz. plánek), prosklené zasedací místnosti uprostřed, oddělené druhé zasedací místnosti, relaxstudia s fitness, prostorné školící místnosti, kuchyňky s denní místností, servrovny, skladu, sprchového koutu, 2x WC. Prostory lze libovolně rozdělit příčkami, případně dobudovat další soc. zázemí. Jednotka je vytápěna vlastním ústředním plynovým topením. Chlazení zajištěno klimatizací. Objekt je zateplený s hliníkovými okny. Prostor je přístupný z přízemí schodištěm. Možnost rozšíření prostor o dalších 120 m2 na stejném podlaží a o 420 m2 v přízemí, potom by vznikl prostor se dvěma schodišti a výtahem (bezbarierový přístup). Objekt je situován na okraji městské části Poruba s dobrou dopravní dostupností (TRAM, BUS). Velkokapacitním parkoviště přímo před budovou. V pripade zajmu volejte 602530715 nebo piste na meil t.prazak@seznam.cz....Cena dohodou

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu594446
Dostupné od8. 2. 2020
Plocha kanceláře880
Podlaží2

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.